Зошто атеистите немаат одговор на следниве прашања.

• Креатор на темата Креатор на темата smart ass
  • Време на започнување Време на започнување
До конкуренцијата е. You don't know Miki... :)
и сеа шо напраивте,имате ли сите атеисти како еден заеднички одговор на ''Зошто атеистите немаат одговор на следниве прашања'',бидејки читав пред тоа,никој со никој од вас не се погодува.
--- надополнето: Sep 10, 2011 12:05 AM ---
Не се разочарувај, млад си уште.
И не е само оваа тема, има други поинтересни. Давај ново прашање, ако не ти се допаѓаат одговорите на претходното.
ај ке пробам да ве убедам дека постои господ,ама без хахаха ок ?

Па секое прашање посебно го одговараме. За последното се согласуваме сите дека е Фиќо. Who's with me?! :)

Ок, ама првин дефинирај што преставува за тебе тој поим "бог".
Дали е само сила која нема човечки особини, дали е антропоморфно суштество кое има....итн.
Ок?

Ма, не ни треба убедување, ни требаат докази за постоењето на нешто.
Ние сме големи ловци на ветар и магла, поголемиот дел од нас се веќе уморни и изнемоштени.

- не гледа телевизија и само во исклучителни неопходни мигови да користи кратко мобилен телефон

Знам дека не замоли да не ти се смееме, ама ХАХАХХАХАХАХАХАХАХ, ХАААААААААА, се расплакав дури

Јас ги правам и ќе ги правам сите горенаведени работи во текстот како забрани, но пак
„своеволно и самоиницијативно ќе помагам на луѓе кои страдаат, животни кои страдаат, деца, изнемоштени лица и многу други, но исто така
ќе им простам на оние кои ме повредиле, кои ме мразат и ми помогнале преку болката да научам да бидам преобразена во Љубов“
И не само во тие 40 дена, јас така живеам веќе 20 - тина години. Што ти е поентата? Реклама си бараш или војници?

Јас ги правам и ќе ги правам сите горенаведени работи во текстот како забрани, но пак
„своеволно и самоиницијативно ќе помагам на луѓе кои страдаат, животни кои страдаат, деца, изнемоштени лица и многу други, но исто така
ќе им простам на оние кои ме повредиле, кои ме мразат и ми помогнале преку болката да научам да бидам преобразена во Љубов“
И не само во тие 40 дена, јас така живеам веќе 20 - тина години. Што ти е поентата? Реклама си бараш или војници?
немора да ме напагаш одма,само онака постирав,нејкам да ве навредам со тоа,нејкам да се расправам со никој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom