Знаете ли да се настрвите?

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми се има случено пред извесно време да одам во 7 наутро до бензинска за да си купам од оние ice caffe.Ми текна дека кога бев на одмор пиев такви и ме фати мисла...:tapp:

Последно шо ме застрви беше чорба...И тоа не да видам негде да јаде некој па да ме стрви туку во мисла ми влезе (лиги ми потекоја) и чекав да дојде 8 сабајле за да појдам да јадам.Ретко ми се случува ама ми иде понекогаш така.

Иначе,нешто НАЈМНОГУ шо мразам е кога ќе купам нешто и некој е со мене.Го прашувам: Ти се јаде? Не бе не.А бе да не ти се јаде? Не бе не ми се јаде ама ќе ПРОБАМ од твоето.(значи муабетов не е за пари нешто демек неам пари за да јадам или веќе ако прашувам дали му се јаде спремен сум да платам и за него).

Е тоа ЌЕ ПРОБАМ ОД КАЈ ТЕБЕ ми е смрт,ми се одјадува секундарно.:smir:

Е многу ме настрвивте со сликите од јадења!!:kesa:

Дали знам да се настрвам?? Ууу..ја сум вечито наствена:) Вака на слики не се стрвам толку, ама на реклами кога ќе гледам, онака живописно на пример како тече чоколадото, или како го јадат сладоледот...уф, уф, лиги до земја. Посебно на балго се стрвам и не можам да му одолеам. И ако влезам у маркет за нешто сосем петнаесто, обавезно поминувам покрај чоколадите и грабам. Нема шанси да преживеам без благо.

Аууу.... се стрвам и тоа многу :) Отварам фрижидер и не знам од кај да почнам, па вадам све и од се си мцнувам. ммммх :)

Да да стрвлив сум многу особено за чоколади!!

Уф, колку и да не ми се јаде, ако сум у близина на Мекдоналдс ќе јадам...
big-mac2.jpg

Пицата ми е слабост.....

Колку и да сум најадена, ко ќе осетам мирис на кифлички одма се стрвам и мислам дека у секунда огладнувам :pos:
И сликички/реклами од храна коа гледам у ниедно време, одма ми се пријадуе.
Е како да не се настрви чоек на вакви убаини
pizza-007.jpg

26660_10151158471846137_2112991799_n.jpg

bd65b68e006b5cb23905417eab97956654278aa6.jpg

DSC_5520.JPG

choco_parce.jpg

eat_hamburgers.jpg

мх, мх, мх...оди сеа после сликиве заспиј :icon_lol:

На две работи само не можам да одолеам : Помфрит и шпагети/макарони. 3 сабајле било, сум станал од јадење пред пола саат .. Ако ми се појави едно од двете пред очи, не станувам додека не направам метла !

678ba9266b5fe3271d35adc924384356.jpg.jpg

sausage-spaghetti.jpg

Уф, периодично ми е. Некогаш немам воопшто апетит, ама периодов (пмс еспешли), си пробувам од се' по нешто. За Патос со добар сос сум стрвна енитајм! Пред малку си направив шпагети, а сега јадам ишлери, и штотуку ми се пријаде чизкејк и чоколаден мафин. А обично не обожавам многу благо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom