Знаете ли да се настрвите?

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Стрвна сум ептен -.-
Јадам не за да се најадам, не за да се прејадам.. да не можам да дишам -.-
Нема врска дали сум уште гладна.. ако има нешо убаво за јадење у близина, го јадам :)
Среќа не се лепи за мене, не знам шо ќе праев и како ќе се одвикнев :)

Уф, периодично ми е. Некогаш немам воопшто апетит, ама периодов (пмс еспешли), си пробувам од се' по нешто. За Патос со добар сос сум стрвна енитајм! Пред малку си направив шпагети, а сега јадам ишлери, и штотуку ми се пријаде чизкејк и чоколаден мафин. А обично не обожавам многу благо!
Abe ic ne sakas ti blago, zatoa kolacite na Ane maf gi pravis :P Aj da si kazam i jas, strven sum na pica i hamburgerite od Burger King. Od blagi samo ubava cokoladna baklava :)

токму баш сега , и тоа за Пелте:vozbud:
@Dardan-ia
ај објасни како тоа и албанците го викаат исто- пелте:icon_lol:

Какви пржени лепчиња со јајца сум направил утрово, малку малешевски кашкавал, имам и павлака со чај од цреша и цимет.
Мхм, мхм...

przenice.jpg

Стрвна сум ептен -.-
Јадам не за да се најадам, не за да се прејадам.. да не можам да дишам -.-
Нема врска дали сум уште гладна.. ако има нешо убаво за јадење у близина, го јадам :)
Среќа не се лепи за мене, не знам шо ќе праев и како ќе се одвикнев :)

Bitch! :)
Imam edna takva drugarka, mi ide da ja upukam nekoj den!

Доволно да видам нешто вкусно, одма лиги ми течат и морам да го пробам :)

бетер од трудна жена сум :/ некогаш се случува да го сонувам она што го сакам да го јадам и да станам у 3-4 сабајле да го правам :X3:

бетер од трудна жена сум :/ некогаш се случува да го сонувам она што го сакам да го јадам и да станам у 3-4 сабајле да го правам :X3:
Хахахахахахахахахаа... и јас исто :)

Не. Уопште. Може да има се на маса, па јас ако кажам не јадам и не јадам. А може да се настрвам пред компјутер, па да отидам до фрижидерот и да ми се одмили. Чудак и пол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom