Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај за Клуни некако да те сватам, и мене не ми е нај нај, али за Гоуслинг ... da fuck man ... da fuck.
Ај за Клуни некако да те сватам, и мене не ми е нај нај, али за Гоуслинг ... da fuck man ... da fuck.
Истиот одговор ќе го добиеше и од мене.Пошо е шутрак, антипатичен, за нигде и само во срање филмови глуми (освен ете, NOTEBOOK тој некако ај, ќе помине)
Од сите можни филмови на Гослинг ти го најде најпатетичниот да го спомеш....Пошо е шутрак, антипатичен, за нигде и само во срање филмови глуми (освен ете, NOTEBOOK тој некако ај, ќе помине)
Од сите можни филмови на Гослинг ти го најде најпатетичниот да го спомеш....
Пошо е шутрак, антипатичен, за нигде и само во срање филмови глуми (освен ете, NOTEBOOK тој некако ај, ќе помине)
После ова, процени колку му се добри останатите улоги во другите филмови![]()
Limitless и Source Code имаат нешто што се вика креативност. Т.е. нешто невидено до сега. Не знам за што се работат номинираниве филмови, али типувам дека е некоја трогателна приказна за осамен човек бла бла бла патетики за извоз...
И зошто Limitless shit? Освен крајот кој некако не ми беше толку интензивен, цел филм си е топ. А башка што има прејака кинематографија и одличен саундтрак. И плус Бредли Купер во главна улога. Мада типов не е толку докажан актер, али сигурно ќе биде за брзо време.
Има одличен тек на кариерата, со серијалот Hangover и Limitless како најсвежи, да не правам муабет за All About SteveМу предвидувам и јас неколку Оскари или Златни Глобуси, се на се блескава кариера.
![]()
Луѓе озбилни сте? Dreamer, дан си иронична?
Не знам на оскарите баш колку им е битна креативноста. Титаник, LOTR и уште многу други кои не ми текнуваат сега се снимени според вистинска приказна и книга, соодветно. Па растурија. А од креативност ни к.
Иначе, Sourcе code и Limitless ако се номинирани за оскар, оние кои ги номинирале, заедно со целата оскар манифестација да се фрлат у Вардар. Ама рака у огин ставам дека барем за најдобар филм нема да добијат номинација.
Двата се сосема просечни трилери. Стварно ништо посебно.
Е добро што очекуваше ти од крајот?The Ides Of March не е лоша драма но е далеку од Златен Глобус или од Оскар. А крајот беше многу глупав и разочарувачки.