Зини земјо, голтни ме!

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
sedam jas so so drugarka mi a ostanatite se mi bea od moeto musko drustvo i proaga edno devojce onaka se zagleduva vo maskive i naedna se sopna na kamen se tretavese i direkt na nos padna.malce bese sramno za nea ama nie se skinavme od smeenje

kako profi rezil coek mn cesto mi se desavaat desavki od ovoj stil..otvori se zemjo goltni me...posledna so ja pamtam bese...Gledam sliki kaj drugarka u novcanik..i vikam"koja e grdotijava so si ja staila be?" i curava mi vika.. "pa sestra mi" i ja takva.."ooo ne ja poznav..cudo ubavo devojce so vaka ispadnalo":pos2:

Ух се случило многу пати... но никогаш не бегам од тоа. Останувам на ставот, нема вадење, нема бегање. Во принцип сум искрен, и луѓето знаат што мислам за нив, иако е навистина вулгарно нешто лошо да се каже за некого мислејќи дека тој не слуша...

Најчесто продолжувам со реченицата, “Сине, да не се лажеме, сум ти кажал и на тебе...“

Засраменост од своите постапки

На секој ни се случува да избрзаме во некоја ситуација од која ќе резултираме со засраменост и вцрвенети образи.

Дали често ви се случува тоа? Дали знаете пребрзо да изреагирате некогаш без притоа да размислите каква глупост правите и потоа да сте засрамени од својата постапка?

Помните некоја таква ситуација?

Ми се случило.
И тоа додуша постојано.
Бидејќи сум брза,некад јазикот ми е побрз од мозокот,знам да треснам глупост,а и некад стварно избрзувам со постапките.
Ништо страшно,ама се сеќавам дека на одморот во Будва направив некои работи од кои се срамам и не би ги направила никогаш во животов пак.
Некад се срамам од тоа што сум,бидејќи знам чудно да изреагирам во некои ситуации,а и некогаш премногу зборам.

На секој ни се случува да избрзаме во некоја ситуација од која ќе резултираме со засраменост и вцрвенети образи.

Дали често ви се случува тоа? Дали знаете пребрзо да изреагирате некогаш без притоа да размислите каква глупост правите и потоа да сте засрамени од својата постапка?

Помните некоја таква ситуација?
Имам темен тен, така да немам проблеми со вцрвенување на образи:baeh:

ретко ми се случува на мене... најчесто си молчам и не дрдорам многу или убаво ќе размислам пред да кажам нешто, најголемите срамови за мене се кога играм фудбал и ако не изиграм добро... така да ништо сериозно :)

Да,ми се случило,најчесто од кој ќе се отрезнам од претходното пијанство,али да,се случувало.Зошто најчесто зборам без да размислам претходно,па следат после не само образите,цела се црвенеам :)
Исто така почесто ми се случува да се каам за некои постапки одпосле,поретко да се срамам,бидејќи одбегнувам да се срамам од себеси.
Ама секогаш си се тешам со тоа абе ништо страшно,на секому може да се деси,па и не беше толкава глупост како што си мислам,и слично.
Додуше,после некое време најчесто и се потврдува моево тешење,зошто у моментот увек си ја преувеличувам ситуацијата во која се наоѓам,па отпосле сфаќам дека немало потреба за толку срамење :)

Имам темен тен, така да немам проблеми со вцрвенување на образи:baeh:

И ја и ја :):):):)

Инаку одиме на ескурзија и во автобус се дерам: „Жените сакаат само К*Р!!! И се вртам позади ја гледам класната :kesa: Може Г@рфиелд да ви потврди :):):)

И ја и ја :):):):)

Инаку одиме на ескурзија и во автобус се дерам: „Жените сакаат само К*Р!!! И се вртам позади ја гледам класната :kesa: Може Г@рфиелд да ви потврди :):):)
А што таа неќе?

Не ми се случува често... Најчесто ако кажам глупост некоја и тогаш гледам да сменам тема одма :) Или си трпам заебанции некое време и поминува :) Ситуација не ми текнува у моментов :)

Имало сигурно такви ситиаци,јас ги викам жолта минута :kesa: сепак сфаќам набрзо дека сум избрзал и погрешил и се извинувам на време :smir:

Има ваква тема, момент ќе средиме.
едит, средено.

Секако дека имало такви ситуации, сепак за среќа малку биле. :)
Ионака по природа сум поопуштен така да и во таквите ситуации наоѓам простор и време(ми требаш итно не си играј со мене:icon_cool) да се пошегувам на сопствена сметка.

Пред 2 недели седам дома и ми се јавуват од работа да сум однесел ресивер- (за сателитска антена) и во џебот имав околу 1.500ден. и викам дај да ги оставам парите дома да не ги загубам некаде и така немам убави џебови за закопчување., а и нема да ми требат пари. И отидов до работата оставив ова што требаше и на враќање ми текна да одам до кладилница (после 2 месеци) да земам билтен да се кладам.
И одам во кладилницата на шангот барам билтени ама нема! И сега се распитувам билтени каде има!? И ми кажуват еве овој човек го прашај и јас му викам на човекот ајде 1 билтен и човекот ми вика: 10ден. :uvo: (а пред 2 месеци билтенот беше бесплатен) и јас бркам се во сите џебови немам ни 10 ден. ПЕЗА! и викам епа добро не сум земал пари во мене, многу ми стана незгодно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom