Зини земјо, голтни ме!

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Sigurno sekoj od vas se nashol barem ednash vo zivotot, vo eden vakov moment, koga ne posakuvate da se najdete na toa mesto i vo toa vreme, so taa osoba i toj muabet, vo taa slucka i sl. Moment vo koj posakuvate vremeto da se vrati nanazad i da ne se slucilo toa sto se slucilo....

Inspiracija dobiv utrovo:
Sedime jas i mojata prijatelka, zabegavme so nashite utrinski ogovaranja za licnosta koja samoshto trebase da dojde...Umot ni se zede, onaka si se rasprikazavme, sto vo eden moment mi se stemni pred oci koga ja vidov od zad mene "doticnata":baeh: Stresot ushte me tresi:toe:

Povelete:helou:

Кога си ја скршив ногата така си реков зини земјо лапни ме,добра болка осетив

Коа им поебав неколку компјутери у една фирма, т.е. фирмичка ситна. :pos:

lelelle mnogu cesto mi se desava toa da si pomislam, da me snema :pos2:ama posle se smeam na samata sebe

Lady? Kako не сфатив? Таа шо сте ја оговарале била зад вас?

*извини на глупавоста моја :) шо не разбрав

Зини земјо лапни ме... и ждригни за наздравје
ep.gif

Најчесто 2 пати мислам пред да кажам нешто... разгледувам околина, и зборувам... ретко кога дозволувам да се најдам во таква непријатна ситуација...

Па искрено не сум имал таква ситуација. Тоа што го мислам за некој... ке му го кажам в лице сакал или не. А излегуваат после од тие работи мајтапи невидени.

Па искрено не сум имал таква ситуација. Тоа што го мислам за некој... ке му го кажам в лице сакал или не. А излегуваат после од тие работи мајтапи невидени.

Da Dzish, i jas sum iskrena i ke ti go vlepam ona sto mislam , ama barem ednash si posakal da te lapne zemjata, ne si sovrshen:smir:

Ehe pa edno 7-8 pati do seag sigurno mi se desilo, aj ke vi azam za prviot pat ushte i den denes me grize:
Bev nekade 5-to ama pubertetlija do nemajkade, napalen po devojkite do kraj za tie godini, redovno na uchilishte si imavme navika da i fakame devojkite za 'vitalniete' organi, ama samo postarite od nas.... Se do eden den koga edna deovjka od 8-mo tolku ubavo me iznatepa, shto si otidov doma pomodren celiot, i da bide tragedijata pogolema toa se desi na golem odmor - celo uchilishte razbra!!:kesa:

Eve ushte edna od ludite mladi godini:
Imav edna deovjka pred 2g ama vrskata beshe slaba onaka NEsekojdnevna ,shto bi rekol, pa morav da si najdam i dopolnitelna 'zanimacija', se pogodi da bidat drugarki. I ideme trojcata na kafe a jas fino kulturno na masa dodeka ovie dve razgovaraat pishuvav poraka za 'zanimacijata' arno ama na greshka ja prativ kaj devojka mi......:kesa: :kesa: :kesa: :)
Glaseshe- Ke se vidime za 1h da ja ispratam.... I den denes me mrazi znam! JBG! Zelena lubenica ne e blaga... :smir:

Леле аманте, ве молам кажете ме интересират. Немојте ко другиве и вие, кажете :)

Последно на кое што ми текнува...
Кога се стропав на стаза и не можев да станам.

Јас ретко се наоѓам во такви ситуации и најчесто се вадам,како на пример ако почнам да зборам за некоја/некого и видам дека личноста наслушнала нешто,на соговорникот ќе му речам(на пример):"Абе не таа Симона,таа другата,од другиот клас" и така најчесто се вадам,иначе....

Ми се има случено повеќе пати.. Пред неколку месеци.. Игравме фудбал (играм во општинската лига) резултатот беше 1:1 и се играа последните мнути од натпреварот.. имав 100% шанса за гол и ја љуфнав :).. и немаше што да помислам друго..

koga prv pat otidov kaj togasniot decko za da se zapoznaam so negovite..nemase struja vo hodnikot a jas malce imam zaslaben vid...i pocnuvam taka da se kacuvam po skalite nagore i ne vidov deka ne prodolzuvaat pravo tuku deka se faka levo..tresnav so glava vo sid i se obrnav celata niz skalite nadolu...uf ama se zasramiv

сум се нашла во многу такви ситуации, кога едноставно ти се сака да можеш да стиснеш undo.. али јбг, таа е, биднало! :)
последнава на која ми текнува беше пред 2-3 викенда.. бев испадната со дечко ми во кафиќ, и како по обичај, пред да платиме јас отидов до wc, да се потсредам, па да тргаме.. арно ама носев кратка суќничка која облекувајќи ја ми се закачила на тангата..ко за беља не се свртев да се погледнам на огледалото, ииии си испаднав..:kesa: можете да замислите како ми беше кога дечко ми ми го намести здолништето со зборовиве „малку ти се закачило“ :poss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom