Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми дојде мене нешто чудно позади себе да оставел 15 скијачиГрешка сум бил за Дамјановски, тоа било бројот со кој ќе стартува. Мислев ја веќе завршил со натпреварувањето.![]()
Росана Кироска 77 место, претпоследна на десет километри Крос Кантри. Дарко Дамјановски 79 во трката на петнаесет километри во конкуренција на 96 натпреварувачи.
Росана Кироска 77 место, претпоследна на десет километри Крос Кантри. Дарко Дамјановски 79 во трката на петнаесет километри во конкуренција на 96 натпреварувачи.
77 од 78 натпреварувачкизошто ли одиме воопшто
Дамјановски 85 од 95..... последниве десет снег у живот не виделе:uvo:
И тие пред него не виделе сто посто, ако ти текнува на црнецот од мината Олимпијада, прв пат на снег застана, а пред нашиов![]()
Добри се нашите бе, здравје другите зимски олимписки игри ќе отидат барем едно место погоре, важно не се како Ерик Јагулата, а здравје ако продолжат вака може ќе има и некој бисер од кај нас таков
Дамјановски 85 од 95..... последниве десет снег у живот не виделе:uvo:
Дамјаноски нешто подобар пошто му е втора Олимпијада сепак очекувавме нешто подобар пласман.А оваа Росана и тој последниот или се има откажано или го дисквалификувале,100% ја имаат чекано организаториве да доскија за да ги згаснат рефлекторите.
![]()
и тоа србинката паднала ... да не паднела, немало да биде последна :pos2:
Дамјаноски нешто подобар пошто му е втора Олимпијада сепак очекувавме нешто подобар пласман.А оваа Росана и тој последниот или се има откажано или го дисквалификувале,100% ја имаат чекано организаториве да доскија за да ги згаснат рефлекторите.
![]()