Зимски Олимписки Игри - Сочи 2014 | генерална дискусија |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Најголемо изненадување на овие олимписки игри до сега се дефинитвно холанѓанциве. Не дека не беа фаворити во брзото лизѓање ама па да се освои се што можеше е стварно за респект. Случајно и допингот да не стана легален во Холандија зошто луѓево стварно изгледат ко да зимаат нешто, ама не верувам во тоа. :)

Ајј многу возбудливи финалниве трки во Крос Кантри, пад на тројца натпреварувачи на крај едвај до скија до целта Швеѓанинот. Злато за Норвешка во машка и 1-2 победа во женска конкуренција, си газат...:cuc:

Dali da places ili da se smees na maskata trka. Od 6 natprevaruvaci 4ca padnaa. Zosto vlozuvale tolku trud za na kraj taka da se zavrsi. A I vtoro plasirniot izgubi dosta vreme na kraj poradi toa sto I toj izgubi kontrola, taka da norvezanecot nemase poteskotii. Bravo I za norvezankite koj napravia 1-2 pobeda. Slovencite grabnaa uste eden medal.

http://off.net.mk/offside/razno/tribinite-zjaat-prazni-vo-sochi
Од каде ги наоѓаат овие информации не знам ама дефенитивно се погрешни. Ја како што приметив баш посетеноста е солидна и 90% од трибините се исполнити, можеби само со исклучок на брзото лизгање ама и таму имаше солидна бројка.

Нови два медали во џеб.
1618686_658620637527355_29554148_n.jpg

http://off.net.mk/offside/razno/tribinite-zjaat-prazni-vo-sochi
Од каде ги наоѓаат овие информации не знам ама дефенитивно се погрешни. Ја како што приметив баш посетеноста е солидна и 90% од трибините се исполнити, можеби само со исклучок на брзото лизгање ама и таму имаше солидна бројка.

можеби е продолжение на америчката пропаганда за омаловажување на олимпијадата :cautious:

Германки беа двеве? Сум задремала на последните 10 :facepalm:

Инаку каде каде поспора патекава во поглед на Калгари.

Германки беа двеве? Сум задремала на последните 10 :facepalm:

Инаку каде каде поспора патекава во поглед на Калгари.
Германки беа. Иначе поспора ја прават поради безбедносни прични. На претходните игри знам имаше смртен случај на еден санкач од Грузија

Германки беа. Иначе поспора ја прават поради безбедносни прични. На претходните игри знам имаше смртен случај на еден санкач од Грузија
Знам, спомнав погоре, Нодар Кумариташвили загина. Го гледав тренингот тогаш лајв баш да ја видам таа стазата што ја хајпуваа демек ваква таква и ја тресна овој главата во столбот. За подрав е тоа што е поспора стазата, нема потреба да се „урла“ во ваков спорт :)

Jапончето 15 годишно подобро беше,кур да јадат судиите :mad:

сакав и јас да го искоментирам тоа, стварно жално е тоа, заслужи детето, убедливо најдобар настап

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom