Зијан

• Креатор на темата Креатор на темата filip_247
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се сеќавам,а па не останатите...
Деновиве ја барам Обична песна мислам дека се викаше од нив и неможам да ја најдам...
Многу ми се правеше кејф кога им го гледав спотот со малото девојченце што се гледа во огледало,изглеа се идентификував со него хехехехе...мало бев.

Oва на пп

Иначе се сеќавам и јас на нивните песни

Имам слушано речиси се од нив ама Обична песна ми е лудница и никаде неможам да си ја најдам...па една по ПП ако може:pipi:?

Едит :Ја најдов:vozbud:

Дајте некој ако знае линкови нека прати на пп за симнување песниве... се отепав од барање и само една-две песни успеав да најдам

Закон бенд од постариве ама нажалост немам ништо од нив освен неколку песни

искрено од нив ја знам само Пушти коси ама таја ми е дефинитивно една од најдобрите македонски песни ... не знам за останатите претпоставвам дека се убај ... нешо да препорачате ? припорачливо со линк за download :helou:

Пушти поси ветар да ги носи. Најјака песна. :)

Ако имате линк од било која песна пп е добредојдена :pipi:

Да ја извадам темава од нафталин, затоа што вечер настапуваат на Бајкер фест на Кале :)

2иот гитарист од бендот ми така го викаат....

Zijan се закон.Интересно беше и на нив вчера, покрај Архангел и тие отсвиреја мн добро.:smir:

Омилени ми са од нашиве..Душа давам за нив,ги знам сите песни (дааа Тони,патриота сум,сограѓани ми се :)) )
најинтересно ми беше и на бајкер фест и во МКЦ кога свиреа,кога пеев на секоја песна што ја свиреа а останатите ме гледаа како да сум некој фрик :)))

Мала сум била ваљда кога биле популарни, па не памтам како изгледале и не се сеќавам на нив, но многу ги сакам “Пушти коси“ и “Обична песна“. Посебно “Пушти коси“ ми е многу убава песна, меѓу најубавите македонски е според мене. :)

...пушти косиии, ветар да ги носиии...:back:

Филип ај кажи му на татко ти дека треба да организират еден голем концерт уште еднаш.....

Една од најдобрите групи во 90тите во Македонија.Нема такви работи поќе во МК.

Ете по некоја чудна случајност и мојот чичко свири во групаваа.:vozbud::vozbud:
Т.е.Знам дека свирел ама дали сеуште свири не сум сигурна.:toe::toe:
Кире или Ерик Фокс сега.:pipi::pipi::pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom