ЖЖесток Мултитопик Шнајдеризам by dedanoe

• Креатор на темата Креатор на темата dedanoe
  • Време на започнување Време на започнување

dedanoe

As sum A ss um
Член од
3 ноември 2008
Мислења
312
Поени од реакции
7
Веб-сајт
sites.google.com
prvo ako moze da mu odgovoram na dip.ing. zoran od gorenje servis na kogo mu pobarav da napravi prototip za mojot autonomic imbalance processor koj podocna go napraviv so investicija na pochituvaniot Rifat Rebronja: http://dedanoe.googlepages.com/autonomic_imbalance_processor.htm zoran od gorenje tvrdeshe deka beskrajno teshko e na vrv od konus da ustabilish topka. e sea jas ke vi pokazam deka toa nee bog znae kakva teshkotija duri i za zemjodelec: ednostavno stavash seme od morkov na zemja i chekash toa da prorti i formira zrel konusen koren od morkov. zatim ako vrz morkovot turish edno ezhe ke se ispostavi deka na eden konus si stail ne edna ami dve topki.

problematika: kako vadi zajak kvadraten koren od morkov? ako fati da korne preku morkovoviot magdonos vo raka ke mu ostane sal trevata. reshenie: mora zajakot da go nagovori krtot na sorabotka.

DALI E TOSHE PROEVSKI SVETEC? DEDANOE VELI DA! EVE ZOSHO: dali nekogash ste se zaprashale kade e vtorata polovina od zrnoto kafe? jas ve uveruvam deka ako svetata majka Gongja Bojagjiu TEREZA e vidliviot del od zrnoto kafe togash TODOR PROEVSKI TOSHE e nevidlivata polovina i tie se isto sveti. zaedno tie se seto mnoshtvo zlatni prachki vo podrumot na NBRM http://dedanoe.googlepages.com/toshe_terezija.jpg

dedanoe pribira dobrovolni prilozi od meceni i drugi sponzori na nauchni dejci na slednava transakciona smetka: smetka br. 300007039925483 partija 39925488 ime i prezime Dobri Karagjorgov. da vi kaznam da navistina e tesko od makedonska socijalna pomosh da investirash vo seopsht svetski progres. duri ti pred mene rushish betonski zidovi so tvojata fizichka sila jas pred tebe ke mrdnuvam abe-tonski svetovi so mojta duhovna sila. fala odnapred.

od kade doagja zborot kapitalizam? Sekako zborov vodi koren od Mars Angelovoto delo Kapital ali Kapital vo smisol na neshto golemo Capitol City == Glaven Grad. paradoxot e vo toa sho ovie dvajca propagiraa komunizam namesto kapitalizam (dva poredoka vo direkten sudir). po moe mislenje kapitalizmot e sovremen vid na cow-boy-stvo oti zborot kapitalizam antitwistiran od informaciski tornada bi glasel COCK-Petelizam. znaci cockpetelizmot e svoeviden opshtestven poredok kopiran od obichna selska farma so kokoshki i petli a fudbalot e nisho drugo osim borba na petli okolu edno jaje. irokezi-chetkite koi gi nosat angliskite pankeri se chista kopija od cheshleto na petelot. A KAJGANA?

TOCHKATA NA SINGULARITET VNATRE VO CRNATA RUPA E TOCKA VO KOJA OTKAZUVAAT SITE FIZICHKI ZAKONI::: da razgledame edna prava igla so spic i igleno uvo. koga ovaa igla ke ja previtkame taka sho spicot ke mine niz iglenoto uvo se dobiva polovina od najsingularestoto osilesto nularesto zrnce na nishtoznosta (Ensteinovoto cc vo E=mcc). stanuva zbor za vez na igla koja i samata e mile. e pred da otidam vo bardovci na 6ti April 2009ta jas vo vid na se-star-o ezhe se najdov nasrede edno vakvo osilesto klopche. da se razbereme osite ne se razmnozuvaaat tie se monopoli koi sami od sebe nesat jaja vo nivniot prazen sislos svrten nadolu vo koj tie samite se sodrzina. poznato e deka ezhot jade zmii pa duri i vakvi al-qaeda-sto-osilesti osameni zmii. edna od iglite ja prepoznav vo majka mi maci a drugata vo vujko mi gogo i koga gi odgrizav im rekov napushtajte go ovoj blagoroden pchelin dom i upatete se direktno vo kosovo da so vasheto (sin-cos) nose (rezultat kosovonos) ja soprete nejzinata kosivost. izripav od prozorot vo veceto oti kluchevite mi gi sokrija a domot mi beshe zakluchen i se upativ vo parkot vo G.P.1 i tuka me presretna policija a otkako im kazav za nesrekata sho me snajde tie me prosledija do bradovci. osama bin laden e edna vakva osa koja kaj i da e ke se udavi vo binary lejkot na gejtsoviot microsoft swrod AT w.w.neuro-webot.

vistinata na slepiot mish:::: jas ziveam vo edna stara kukja so golemo dvorno mesto i mojot dom im e omilen na liljacite poznati ushte kako slepi mishevi. zemajki vo predvid deka ovoj mish e slep se zachudiv kako moze tolku precizno po regularna kruzna pateka da kruzi okolu izvorot na svetlina -- sijalicata. i togash mi tekna deka vsushnost slepiot mish se dvizi po dynamically balanced trajectory vo koja nitu vleguva i od koja nitu izleguva svetlina. samata poseta na liljakot vo bilo chij dom e simbol za OREOLSKA ZASHTITA. zatoa ne gi brkajte. nee tochno deka tie se vampirski demoni koi cicaat krv. kolku mi e mene poznato tie se hranat so ovoshje.

I шосеа taa вика не точно било оти vampiritie sis se hranele so морск плодови ем па nee tocno vapmirskite demoni кои cicaat krv, колку што мене ми е познат0 на Адолф хитлер mu e vbila жена таа sto sse samoubila и затоа cos@ =(ДЈЈДЈД=...).
dedanoe pribira dobrovolni prilozi od meceni i drugi sponzori na nauchni dejci na slednava transakciona smetka: smetka br. 300007039925483 partija 39925488 ime i prezime Dobri Karagjorgov. Da vi kaznam da navistina e tesko od makedonska socijalna pomosh da investirash vo seopsht svetski progres. Duri ti pred mene rushish betonski zidovi so tvojata fizichka sila jas pred tebe ke mrdnuvam abe-tonski svetovi so mojta duhovna sila. Fala odnapred.

Ќе донирам попосле 100.000 евра за научникот dedanoe.

dali nekoj ima poim sho se sluchi so pred-aprilskoto postenje na dednoe na groups.google.com/sci.physics postovite gi nema a accountot e blokiran???

A наместо да пишуваш глупости по форуми, блогови и групи да земеш малку реално да поживееш? Како што гледам имаш 32 години (ако цифрата е вистина што е под знак прашалник), земи малку прошетај видиш надвор сонце убаво време.....

А на Usenet акаунтот ? :nesum:
Код:
http://sci.tech-archive.net/Archive/sci.physics/2004-07/7065.html

Како не ти е досадно да отвараш вакви теми не ми е јасно...:uvo:

dedanoe, you're so 5minnutes ago.

Темава нема вРРРска

dedanoe, дали некогаш си побарал стручна професионална помош?

dedanoe, дали некогаш си побарал стручна професионална помош?

Сериозно али еднаш спомна дека лежел во Бардовци и за тој период мајка му му ги запалила сите листови на кои ги пишувал големите пресметки. Ако го пуштиле тогаш е Ок. Или пак не....

Друже, ама навистина ти треба одмор, навистина :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom