ЖИВОТИНСКОТО ЦАРСТВО...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1) Делфин. Најсовршеното, најмилото суштество. Совршено на изглед, најинтелигентно, обожава да си игра... Му се восхитувам.
2) Сите видови на мачки. Особено тигарот и домашната мачка. Брзи, снаодливи, итри, а истовремено толку слатки и мили. Имам дома една :wub:
3)Сибирски самојед. Најубаво куче на Земјава.

Маче-домашна ја сакам зошто си ја имаа онаа вродена своја елегантност и арогантност не е како кучето верно да трча по тебе без разлика дали ќе го навредиш или не оваа може да памти по цел месец ако е навредена

Мајмун-(Прилепчанец сум )Едноставно не можам да се нагледам на сите мајтапи и лудории што знае да ги направи

Делфин-Најинтелегентно суштество најмногу ми се допаѓа неговиот изглед на муцката стално е насмеан:)

1. Macka-sijamska... mila no vo isto vreme i nekako "napadna" so stavot i pogledot
2.Delfin- mi simbolizira mir i nevinost
3.Lebed- bel, nezen, graciozen... Najubavoto sustestvo vo ezerceto

Куче - најдобриот пријател на човекот, може да ти помогне во многу ситуации
Делфин - слободен е, ми делува мирно, спокојно, неговата интелигенција е врв над се
Мајмун - мало мајмунче, шо постојано ќе ми стои на рамо, ќе си играм со него и ќе ме засмејува :)

1.Mace
z31727982ev9.jpg

Ubavi,slatki,nezni,avanturisticki raspolozeni,pametni!So maceto moze da si igras do zaborav,znaci imaat avanturisticki duh.Najslatki se koga spijat i predat,togas ja gledame nivnata custvitelna strana!Voedno se i mosne pametni zivotni..gi obozavam macinjata!

2.Kuce-Angliski Buldog
prkovshyb0.jpg

Kucencava se srcki,znaat da si igraat,mnogu se emotivni,iako poveketo sudat spored nivniot izgled i gi narekuvaat grozni i strasni,sepak vakvite buldozi se prekrasni kucinja,polni so neznost!

3.Panter
231231231panter25medhv4.jpg

Pak eden vid na macka,ama so uste pogolema gracioznost..nevidena elegancija!

1. Tigar - ima nekoja elegancija, sila i neverojatna energija. A koga se mali se kako macinja
2. Delfin - izgledaat dosta inteligentno (valjda sfatile kakvi gubrinja se lugeto, pa zatoa ne im pravat muabet)
3. Ajkula - dosta cisto zivotno sekogas e besprekorna i uzasno elegantna

1.Konj-kafeav
2.Kuce(kokerce,labradorce,irski seter...)

Fergi напиша:
1.Konj-kafeav
2.Kuce(kokerce,labradorce,irski seter...)
А уште едно животно? Три треба и да објасниш зошто баш тоа животно.

Добро де, зошто се нервираш, па мораше три извичници да ставиш? Уште едно треба да кажеш животно.

Делфин - Неверојатно мило животно, кое ме восхитува со беспрекорната елеганција во водата, но и високиот степен на дружељубивост кон човечкиот свет.

Куче - Волчјак - Во глобала не сум љубител на кучиња, но сепак Волчјакот ми е единствена сорта на куче која ме фасцинира.Целокупната негова појава, па и неговиот пријателски поглед кон добронамерните луѓе најверојатно ме натераа да ја засакам оваа сорта на кучиња.

Тигар - Истовремено ми делува моќно, страшно и елегантно.Едноставно тигарот според мене е животно со стил.Дури и кога ги лови своите жртви останува ладнокрвен до последниот момент.

1.Пајак-Кога гледам пајак понекогаш се гадни,ама воедно интересни суштества кои многу од нас кога ги гледат ги газат безмилосно како пајакот да ги гриза од инат да умрат они...
2.Пантер,Тигар,Пума,Мачка...Сите овие во еден пакет одат и да не објаснувам многу читајте претходни постови зш се супер
3.Срна,Елен-Мили животни,елегантни...камо да не беа плашливи
4.Змии-Исто елегантни животни кои имаат слична судбина со пајакот,ги зимат и ги мачат им го вада отровот од забите и во циркус ги носат,се сликат со нив како да им се нивни робови
5.Мајмуни-Мали смешни животни,мили и забавни,патем исто како змии ги мачат со носење во циркус,да вадат пари од една слика со нив.....
6.Делфини-Елегентни живтони кои се многу мили и убави

Fortune напиша:
Добро де, зошто се нервираш, па мораше три извичници да ставиш? Уште едно треба да кажеш животно.

Delfin:poss:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom