ЖИВЕЕЛ СО НОЖ ВО ГЛАВАТА ЧЕТИРИ ГОДИНИ

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Маде ин чајна.. затоа се скршила рачката.

Заебаниот ни наш 21 век...каде живееме бре луѓе? Сите сме на оваа топка заедно и се вртиме со неа во исто време ама како во различни векови да живееме....

Некаде болниците се рамнат со научна фантастика, а некаде неможат да си дозволат ни зидовите кои се распаѓаат да се поправат
Некаде за прчење к*р се зимаат милионски суми некаде за 12+ саата црнчење неможеш лебот да си го заработиш
Пластични операции, корекции уште какви не, третмани за подмладување, фејс лифтинзи, и секаква бизарна работа која може да му дојде на човекот на ум дури и менување на полови е можно денес во медицината.Се потрошија милијарди неброени до ден денес за да се развие медицинта до овој степен и пак тоа е џабе не некој начин кога ке слушнеш вакво нешто - му останал нож во главата и живеел со тоа 4 години и лекарите не приметиле.Не приметиле? Како може
нож во глава да ти остане и лекар такво нешто да не примети? Па зар тој лекар сеуште има работна дозвола и работи? И ние денес ова време во кое живееме го викаме современо општество? Не ми е јасно што е современо во ова општество?Само машините.Епа не живеат машините туку ние треба да живееме, безбедноста на луѓето, нивната заштита и овозможувањето на нормален и сигурен живот би било современо де работи кои треба да ги има современо општество а не само современи машини.Да отидам на лекар заб да извадам и да се вратам без вилица дома или на државна да завршам зашто лекарот згрешил? Тоа е современата медицина?Тоа е она на кое се трошеа милијарди за развиток?Да ти ебам и медицина и развиток и све, светов денес не е ништо побезбеден од камено време.таму барем знаеш дека лавот ти е непријател и ке се браниш од него овде лекарите повеќе ке те умрат отколку што ке те излечат.Џабе е тоа што некаде можеш да влезеш во болница со цртеж на манекен и да излезеш со иста фаца како него, кога вакви работи се случуваат некаде по светов на друго место.

Мене не ми делува реално, мислам, да не осетил дека нож му влегол во череп? Ај да живее со ножот во черепот не ми е нешто спектакуларно, има полно случаеви со луѓе што имаат куршуми во главите, ама да не осетиш :pop:

156696_1756447955829_1377870447_31848140_2277124_n.jpg

Мене не ми делува реално, мислам, да не осетил дека нож му влегол во череп? Ај да живее со ножот во черепот не ми е нешто спектакуларно, има полно случаеви со луѓе што имаат куршуми во главите, ама да не осетиш :pop:

Ама тој осеќал болки но незнаел што е, мислел дека докторите го средиле и сега дека го боли глава само како последица од тогаш...најинтересното е како докторие не забележале дека нож му останал во главата:toe:

Ама тој осеќал болки но незнаел што е, мислел дека докторите го средиле и сега дека го боли глава само како последица од тогаш...најинтересното е како докторие не забележале дека нож му останал во главата:toe:

За болките потоа јасно ми е, исто како и од игли што имаат по глави луѓе и што викаат дека не почувствувале можам да разберам.... ама толкав нож да не осетиш? Овој Робокап сигурно бил :icon_lol:

Али признај, да возел Лансер, немало да го ограбат. :smir:
тоа 100% :) а од кај знаеш дека не возел лансер бе брат... шо праиме ако бапш лансер возел? лу.. дознај ако е точно ова шо го зборам шиткај лансерот ОДМА !

Ништо чудно бе има некои луѓе не 4 години туку цел живот во главата имаат мозок и живеат без проблем.

Аман бе кога и да се логирам еве од вчера темава е нонстоп на топ, шо ако живеел со нож во глава да му изградиме биста на плоштад ебаго....

Ништо чудно бе има некои луѓе не 4 години туку цел живот во главата имаат мозок и живеат без проблем.
Среќа јас немам, па не ме боли главата. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom