Darklady
Модераторка
- Член од
- 29 октомври 2011
- Мислења
- 5.652
- Поени од реакции
- 35.244
Самоувереноста кога во просторија полна со луѓе влегува со став како да е во сопствената куќа, со посебен сјај во очите и елегантност споена со машка цврстина да го прати движењето.
Кога те гледа се топиш како свеќа под неговиот поглед,
Кога стои те влече како магнет, кој знае да изгледа примамливо и кога не прави и не зборува ништо.
Дефинитивно има нешто и во гласот покрај во стасот и ставот ...
Секси е маж кој знае што сака.
Зрел маж, да знае да се носи со себе,а и со мене и е сексо-повикателен кога ќе ми упати еден „онаков„ поглед, ќе ме стимулира да го нападнам со еден стисок на рака, кој буди пеперутки и други ѕверки во мене само со неговото присуство...
Најсекси е кога не се труди да биде секси, а тоа избива од секоја негова пора.
Алфа мажјак кој со поглед соблекува, цврсти раце со кои приоѓа од зад грб и те прилепува за неговото тело, некој кој шепоти на уво додека страсно бакнува, не бира место и време за водење љубов.
Харизматичен, шармантен, истовремено нежен, а сепак доминантен!
Кога те гледа се топиш како свеќа под неговиот поглед,
Кога стои те влече како магнет, кој знае да изгледа примамливо и кога не прави и не зборува ништо.
Дефинитивно има нешто и во гласот покрај во стасот и ставот ...
Секси е маж кој знае што сака.
Зрел маж, да знае да се носи со себе,а и со мене и е сексо-повикателен кога ќе ми упати еден „онаков„ поглед, ќе ме стимулира да го нападнам со еден стисок на рака, кој буди пеперутки и други ѕверки во мене само со неговото присуство...
Најсекси е кога не се труди да биде секси, а тоа избива од секоја негова пора.
Алфа мажјак кој со поглед соблекува, цврсти раце со кои приоѓа од зад грб и те прилепува за неговото тело, некој кој шепоти на уво додека страсно бакнува, не бира место и време за водење љубов.
Харизматичен, шармантен, истовремено нежен, а сепак доминантен!