и црвена и зелена и сина коса???На убава девојка се убаво и стои![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и црвена и зелена и сина коса???На убава девојка се убаво и стои![]()
и црвена и зелена и сина коса???и бабска облека и многуу шминка 100кила ко певаљките?
и да има 300 тетоважи и пак ќе ти биде убава?? хеехе не верувам
![]()
Хахахааха не можеш да сватиш, пак ќе ти кажам, како што машко не може да свати женско, така и женско не може машко^^^абе ја ја сакам и Мила Јовович од RUN LOLA има црвена коса и преубава ми еи оваа е убава ОКККК! I GIVE UP!!
али само за боите за остало што кажав држи вода уште
и да женско сум али без разлика знам да проценам која е убава а која не
![]()
доброоо као и да еееееее не ме занима вишеееееее! ааааХахахааха не можеш да сватиш, пак ќе ти кажам, како што машко не може да свати женско, така и женско не може машко![]()
99% од машките сакаат долга коса ...не сум сретнала некој да сака кратка а и да каже -лажеСекој по свој вкус, јас кратка коса кај женско не сакам ич не ми е привлечна. Едно од првите работи што приметувам е долгата коса.
99% од машките сакаат долга коса ...не сум сретнала некој да сака кратка а и да каже -лаже![]()
дааа знам такви и сум сретнала машки ..имав другарка преубава имаше долга коса дечкиве ја обожаваа...и нешто и швргна поима немам зашто се ишиша кратко со стил али ипак кратко ..и сите ја искулираа истите тие што ја обожаваа сеа бегаа ...па знам дека нејкат генерално кратки коси..Има, јас сум сретнувал инаку ниедна девојка не би носела кратка коса, не прават фризури само во огледало да се гледаат. Чим има дечко значи му се свиѓала инаку не би ни тргнал со неа. Сепак колку и да има убаво лице чим видам кратка коса фаќам кривина
.
ете у втор план ти се сепакИ јас сакам повеќе девојќи со долги коси, но ако е со кратка а цурата е згодна, нема да ми смета![]()
Toчно не викам не, но сакав да кажам дека ми се секси и со кратка, и со кратка може само ако цурата е ептен убава, на не толку згодни девојќи кратка ич не им стои според мене, е тие ми се како машко--- надополнето: Nov 16, 2011 9:37 PM ---
ете у втор план ти се сепак![]()
дааа знам такви и сум сретнала машки ..имав другарка преубава имаше долга коса дечкиве ја обожаваа...и нешто и швргна поима немам зашто се ишиша кратко со стил али ипак кратко ..и сите ја искулираа истите тие што ја обожаваа сеа бегаа ...па знам дека нејкат генерално кратки коси
А ако и текне да се ишиша кратко, а веќе сте во врска подолго време?Не знам, не ми се верува некого да избегаваш зашто сменил фризура сепак е тоа нејзина работа а и не и биле дечковци. Битно мојата да има дугачка коса, за другарки не ми е гајле како сакаат нека се носат
.
јасноToчно не викам не, но сакав да кажам дека ми се секси и со кратка, и со кратка може само ако цурата е ептен убава, на не толку згодни девојќи кратка ич не им стои според мене, е тие ми се како машко![]()
твојата има долга коса сигурно чим ти е цура така да ...реков ја знам што сакаат машките генерално.....Не знам, не ми се верува некого да избегаваш зашто сменил фризура сепак е тоа нејзина работа а и не и биле дечковци. Битно мојата да има дугачка коса, за другарки не ми е гајле како сакаат нека се носат
.