Женско со кратка коса?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување
Еве пример за лоша проценка.
Emma-Watson-short-hair1.jpg

Има дебел врат и големи уши. Рамениците и се широки исто така...
Самата она не е толку женствена за да и стои кратка коса.

Еве пример за лоша проценка.
Emma-Watson-short-hair1.jpg

Има дебел врат и големи уши. Рамениците и се широки исто така...
Самата она не е толку женствена за да и стои кратка коса.
Не би рекол, дебел врат значи длабоко грло а големите уши се добри да и ги грабниш додека ти го.....
мислам дека е супер девојчето

Ете се гледа кој има вкус за добра жена браво друже :)

женственоста на една девојка и убавината е во долга негувана коса Не ми се допаѓа кај девојки кратка коса ни на фигурата не и стои нит делува женствено исто и кај машки што не им стои долга коса уопште ...тоа е по мое а сеа кој како сака и ужива;)

женственоста на една девојка и убавината е во долга негувана коса Не ми се допаѓа кај девојки кратка коса ни на фигурата не и стои нит делува женствено исто и кај машки што не им стои долга коса уопште ...тоа е по мое а сеа кој како сака и ужива;)
Според мене женственоста е во негуваниот изглед, а косата може да е кратка но средена, зар не е згодна Charlize Theron над твојот пост

^^^Еве ја и овде али колку што јас гледав слики од неа претежно и е оваа дужина на коса(средна) :) поубава е со средна должина 100 пати!мене девојките така скроз шишани ми делуваат како машки со шминка и гради:pos::D:D:D sorry не ми изгледа убаво:)

Charlize-Theron-side-swept-hair.jpg

mnogu gi sakam zenite so kratka kosa,gi obozavam-kako da pravam muabet so masko se osekam so nekoi od takvite zeni-mnogu se kul

^^^Еве ја и овде али колку што јас гледав слики од неа претежно и е оваа дужина на коса(средна) :) поубава е со средна должина 100 пати!мене девојките така скроз шишани ми делуваат како машки со шминка и гради:pos::D:D:D sorry не ми изгледа убаво:)
На убава девојка се убаво и стои ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom