Darling
High Value
Да не ни даваат занакс ко вас американците па да губиме драстично сива маса.Ти изгледа ја промарши терапијата посабајлечки. Ај седи на тема и не ми спомнувај дебили.
Оди повтори Биологија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не ни даваат занакс ко вас американците па да губиме драстично сива маса.Ти изгледа ја промарши терапијата посабајлечки. Ај седи на тема и не ми спомнувај дебили.
Оди повтори Биологија.
Не бев негативно настроен кон тебе на темава, незнам што ми се пушти клизачки дирек.Да не ни даваат занакс ко вас американците па да губиме драстично сива маса.
Posle intenziven trening na dupli pms kjerka sopruga vo isto vreme, moze neprijatelot slobodno da me machi, da progovoram nema!Јас сум долго време во брак така да знам шо се дешава пред и потоа.Битно е да ја насетиш бурата и навреме да најдиш прибежиште!![]()
Хормони, не ДНК. Факти, не емоции.Не е работа дали е жена или маж будали и манипулатори има на сите страни.
А ова ,,генетски" само оправдува нечии комплекси.![]()
Si razmisluval li nekogash za ushte edna kjerka?Posle intenziven trening na dupli pms kjerka sopruga vo isto vreme, moze neprijatelot slobodno da me machi, da progovoram nema!
Нешто на твој левелИ мажите се исти. Ова нема врска со полот и хормоните.
Стратегии на управување со другиот се тоа. Не е само кај геј машките и кај стрејт сум видел многу шо се понашаат така.
Најчесто манипулаторите копнеат да имаат контрола.
Во средно, еден се понашаше со женска му така, ко тој да е во пмс. Доста токсичен лик, а оваа пак за се му чутеше ко дете - доказ дека стратегијата му беше успешна и буквално ја држеше во раце.
Најголем фактор е карактерот, не полот, не ДНК, ниту хормоните.Хормони, не ДНК. Факти, не емоции.
Биолошки има голема разлика и во исти полови со различни нивоа на хормони. Средината е најголем фактор за хормоналната слика, не ДНК.
Слабите жени се изманипулирани и трпат некој да ги толчи, а не се манипулаторки зошто се ,,ранливи и чувствителни".И мажите се исти. Ова нема врска со полот и хормоните.
Стратегии на управување со другиот се тоа. Не е само кај геј машките и кај стрејт сум видел многу шо се понашаат така.
Најчесто манипулаторите копнеат да имаат контрола.
Во средно, еден се понашаше со женска му така, ко тој да е во пмс. Доста токсичен лик, а оваа пак за се му чутеше ко дете - доказ дека стратегијата му беше успешна и буквално ја држеше во раце.
Da za ushte edno, nemav preferenca... no nekoi okolnosti ni gi pomatija planovite. Od segashna perspektiva mislam deka mozebi mashko i zensko e ubavo da rastat zaeno, cinam kje imaat podlaboko razbiranje za sprotiven pol. Moze se filmam.Si razmisluval li nekogash za ushte edna kjerka?
Најголем фактор е карактерот, не полот, не ДНК, ниту хормоните.

Го има дее, само шо разликата на процентуална застапеност е големаНе е ова работа на пол, туку буквално на луѓе и зрелост. Го има кај двата пола, секој шо тврди дека е поинаку, можно е да се наоѓа негде на полу пат до категоријата манипулатори.