Женски манипулации и целта

• Креатор на темата Креатор на темата koletheman
  • Време на започнување Време на започнување
Ти изгледа ја промарши терапијата посабајлечки. Ај седи на тема и не ми спомнувај дебили.

Оди повтори Биологија.
Да не ни даваат занакс ко вас американците па да губиме драстично сива маса.

Да не ни даваат занакс ко вас американците па да губиме драстично сива маса.
Не бев негативно настроен кон тебе на темава, незнам што ми се пушти клизачки дирек.

Јас сум долго време во брак така да знам шо се дешава пред и потоа.Битно е да ја насетиш бурата и навреме да најдиш прибежиште!:D
Posle intenziven trening na dupli pms kjerka sopruga vo isto vreme, moze neprijatelot slobodno da me machi, da progovoram nema!

Не е работа дали е жена или маж будали и манипулатори има на сите страни.
А ова ,,генетски" само оправдува нечии комплекси. :coffee:

Абе не се сите жени вакви ама добро е секој да биде подготвен за ова.

Не е работа дали е жена или маж будали и манипулатори има на сите страни.
А ова ,,генетски" само оправдува нечии комплекси. :coffee:
Хормони, не ДНК. Факти, не емоции.

Биолошки има голема разлика и во исти полови со различни нивоа на хормони. Средината е најголем фактор за хормоналната слика, не ДНК.

И мажите се исти. Ова нема врска со полот и хормоните.
Стратегии на управување со другиот се тоа. Не е само кај геј машките и кај стрејт сум видел многу шо се понашаат така.
Најчесто манипулаторите копнеат да имаат контрола.
Во средно, еден се понашаше со женска му така, ко тој да е во пмс. Доста токсичен лик, а оваа пак за се му чутеше ко дете - доказ дека стратегијата му беше успешна и буквално ја држеше во раце.

Стратегии на управување со другиот се тоа. Не е само кај геј машките и кај стрејт сум видел многу шо се понашаат така.
Во средно, еден се понашаше со женска му така, ко тој да е во пмс. Доста токсичен лик, а оваа пак за се му чутеше ко дете - доказ дека стратегијата му беше успешна и буквално ја држеше во раце.
Нешто на твој левел

Хормони, не ДНК. Факти, не емоции.

Биолошки има голема разлика и во исти полови со различни нивоа на хормони. Средината е најголем фактор за хормоналната слика, не ДНК.
Најголем фактор е карактерот, не полот, не ДНК, ниту хормоните.
Автоматски споено мислење:

Слабите жени се изманипулирани и трпат некој да ги толчи, а не се манипулаторки зошто се ,,ранливи и чувствителни".

Последно уредено:
Si razmisluval li nekogash za ushte edna kjerka?
Da za ushte edno, nemav preferenca... no nekoi okolnosti ni gi pomatija planovite. Od segashna perspektiva mislam deka mozebi mashko i zensko e ubavo da rastat zaeno, cinam kje imaat podlaboko razbiranje za sprotiven pol. Moze se filmam.

Na temata... mislam deka se e rezultat na inteligencijata i nagon za prezivuvanje... zenite povekje zavisat od socijalniot aspekt i bazata da ja postavi mashkiot princip za da ja nadogradat, digacot na teshko da gi naredi kamenjata za kukjarkata, tepacot da brani od volcite pa razbirlivo e da razvijat veshtini da go nateraat mazjakot toa da go pravi za niv shto vo sushtina e i nashata obvrska od prirodata. Isto i mashkite go pravat - tie sho ne znaat da se tepaat i ne se sposobni da digaat teshko...

Најголем фактор е карактерот, не полот, не ДНК, ниту хормоните.
:facepalm:

Не е ова работа на пол, туку буквално на луѓе и зрелост. Го има кај двата пола, секој шо тврди дека е поинаку, можно е да се наоѓа негде на полу пат до категоријата манипулатори.

Не е ова работа на пол, туку буквално на луѓе и зрелост. Го има кај двата пола, секој шо тврди дека е поинаку, можно е да се наоѓа негде на полу пат до категоријата манипулатори.
Го има дее, само шо разликата на процентуална застапеност е голема ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom