Женски гради

вака нешто?
fat_kat_by_cahabent-d6ymg33.jpg

Добро бе толку од општа култура не ја знаете Kat Dennings? Ужасно лоша фотоманипулација е горната слика.

Ова е вистинската:

15xk7mf.jpg

Колку им е важна на мажите големината на женските гради? Мора ли градите да бидат големи или и помалите им се допаѓаат? Не знам зошто во светот владее мислењето дека само големите гради се привлечни. Се извинувам ако ја поставив темава на погрешно место. Се двоумев дали да ја отворам, зашто сакам да дискутирам околу оваа тема ама можеби ќе биде само истролана. Но како и да е поздрав за сите.

Pa vidi moze i mali i golemi bitno zenski da se :) Ti kakvi imas :)

:)

Омилениот дел од женското тело :D Најјако ми е кога ќе видам слабо девојче со добро оформени гради,дека обично слабите се како даски...

Да ти се поголеми дланките од нив, не бидува, да неможаш да ги осетиш цели од што се големи, пак не бидува, таман се тие кои доволно ќе ја наполнат раката, барем за мене си кажувам.

искрено жена без цицка не е жена шо ке се лажеме
за мене тамански е да наполни рака, исто поштувам и големи цицки ама ако идат заедно со тенок струк у спротивно јок

Мене цицките ако збориме искарено најмоногу ме палат у сексот, просто речено цицките ми се мезе за ку*от :sneaky:

Picture 1208.jpg ај да не останам покусо и јас да се јавам, како.....
...стар мераклија за цицка, и еден поим за цицка од и за наша генерација 60 и неке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom