Женски гради

Член од
25 ноември 2014
Мислења
4
Поени од реакции
2
Колку им е важна на мажите големината на женските гради? Мора ли градите да бидат големи или и помалите им се допаѓаат? Не знам зошто во светот владее мислењето дека само големите гради се привлечни. Се извинувам ако ја поставив темава на погрешно место. Се двоумев дали да ја отворам, зашто сакам да дискутирам околу оваа тема ама можеби ќе биде само истролана. Но како и да е поздрав за сите.

Јас пример не сакам ниту многу големи како лубеници ниу големи како диња, нека бидат пример како лимон...

Зависи до човекот, неможеш сите мажи да ги ставиш во исти кош, секој си има различно мислење :);)

Мене не ми е битно многу, но сепак да не биде како даска рамна или да има големи ѓоа лубеници.

Мали-просечни повеќе од големи.

Добро оформени гради се далеку подобар избор од гради разлеани на сите страни.
Иако, во една друга тема веќе си кажав. За мене, побитен фактор е добро газе отколку било какви гради :)

Колку им е важна на мажите големината на женските гради? Мора ли градите да бидат големи или и помалите им се допаѓаат? Не знам зошто во светот владее мислењето дека само големите гради се привлечни. Се извинувам ако ја поставив темава на погрешно место. Се двоумев дали да ја отворам, зашто сакам да дискутирам околу оваа тема ама можеби ќе биде само истролана. Но како и да е поздрав за сите.
Што знам....не ми прави толку разлика. Вака за гледање поголеми и добро оформени се поубава глетка,но не и некој deal breaker ако не се такви. Ниту пак за време на секс нешто многу ми менува нивната големина.
Сум имал партнерки кои биле речиси скроз размни во градите и такви кои имале цицки поголеми од мојата глава.

ubavinata na zenskata se gradite i liceto
вака нешто?
fat_kat_by_cahabent-d6ymg33.jpg

вака нешто?
fat_kat_by_cahabent-d6ymg33.jpg

Овој пример што си го поставила е пример за убава фаца и големи гради...Е сега,дали генетски е надарена со лубенициве или само сало се тоа е друга работа.Девојката на сликата е полничка и мене искрено тоа не ме пали али има цели култури каде што полните жени се најпосакувани и се поштуваат,а пак има и луѓе што тоа им е фетиш и ги привлекува.

Инаку во врска со темата-ЦИЦКИ обожавам,буквално!Душман сум за цицкци,големи,мали,форма на јаболко,круша,лубеница ама баш секакви.Единствен исклучок се виснати до препонот или со брадавици големи како раткапна од автобус,и во најкраен случај некое влакно недајбоже да има.

Жена без цицки е како фиќо. Врши работа, не прави ќеф. Шала на страна, добро газе ми е попривлечно.

јас би сакал цицка која ке ми ја испуне раката ( ни многу голема ни многу мала) .. и никако висната

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom