Женска тепачка пред Б2 во Скопје! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
pred da go gleam klipot,si pomisliv deka kje se umram od smeenje,amav nekako ne mi dojde ubavo.videte samo taa ednata kako i mava boksovi na taa krvnicki i toa onaka bez da zastane ne e bitno pricinata centar na grad e koj i da si ova e neverovatno.ko u nekoja africka ne civilzirana zemja be alooo sto im e na oviemene iskreno mi e greota za devojkive za site ne samo za tie sto go jadat...mozete da zamislite roditelite na taa sto lezi so potres na mozok kako im bilo koa go gleale klipot..:S neznam sto da kazam ednostavno ova covek u 21 vek u kolku tolku civilizirana zemja ne go prai pri zdrav razum

Таа што мава боксови ме потсеќа на Џек Мевосек:):) Малце и беше едната што ја тепаше па дојде и на другата. Боже сачувај нас од будале.

Жени будали бе

Хаха добар ќотек си удрија а и сеирџии ги начекале една купа народ ги гледа никој да ги раскачи.. дури после добриот ќотек :pos2:

Ке се воздржам од коментар.:angry3:
Само еден поздрав со песната-Love is in the air(can you feel it?):pos:

Каква бруууккаааа! Тоа на женски ли личат бе?

Не знам кој е помалоумен - девојчиштава, тие што снимаат или тие што гледаат!!! Страшно!

Иначе, да, кај Јанко кажаа дека за сепаре се степале, а на едната родителите му се јавиле на Јанко и рекле дека била во сериозна состојба.

Не знам кој е помалоумен - девојчиштава, тие што снимаат или тие што гледаат!!! Страшно!

Иначе, да, кај Јанко кажаа дека за сепаре се степале, а на едната родителите му се јавиле на Јанко и рекле дека била во сериозна состојба.
Kaко тоа кој е поглуп? Тие што снимаат и гледаат ама не се уопште криви, едноставно маваат сеир:) а шо да се умешуваат у сред тепачка на девојки со интелегенција колку препечена кифличка? Да кркнат некој бокс па да се размножи тепачката....кога се глупи нека се тепаат, народот гледа:) Сега се барем популарни

таа црната шеф на обезбедување:)

Kaко тоа кој е поглуп? Тие што снимаат и гледаат ама не се уопште криви, едноставно маваат сеир:) а шо да се умешуваат у сред тепачка на девојки со интелегенција колку препечена кифличка? Да кркнат некој бокс па да се размножи тепачката....кога се глупи нека се тепаат, народот гледа:) Сега се барем популарни

Незнам колку и се исплатил ќотекот ама таа црната.. :pos2::pos2::pos2:

Додека "едноставно мавале сеир", некоја од девојкиве била прилично сериозно повредена. И не ме чуди, на толку боксови. Нормално, не викам дека друга девојка требала да ги раздвојува, па и она да настрада... се знае, машки. :)

Додека "едноставно мавале сеир", некоја од девојкиве била прилично сериозно повредена. И не ме чуди, на толку боксови. Нормално, не викам дека друга девојка требала да ги раздвојува, па и она да настрада... се знае, машки. :)
Изгледа го прерипа делот со IQто:)

Аман бе како може толку често со Скопје да има женски (групни) тепачки, кај нас во Струмица не се сеќавам да е имало групна женска тепачка..

Не го прерипав, али мислам дека и покрај тоа што девојкиве се оладени, требал некој да реагира.

хехе..не се нормални,леле :nesvest: ...требало да ги разделат,на ништо не личат...како не ги срам...свашта.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom