Женска беља...!

• Креатор на темата Креатор на темата korpi
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 октомври 2005
Мислења
30
Поени од реакции
1
Сеште табу тема за нас мажите...имајки секогаш таква до нас па плашејки се од повратно дејство си молчиме праејки се мажи...али само дома!? Тоа што го дознав во еден трач муабет, толку мн. ме изреволтира со едноставно морав да проговорам. Пази: си биле (а за жал и сеусте се заедно) дечко и девојка (таа студент во ск али од др. град а он работи во тој работи во тој град) кои во врска се several години. Приказната би завршила на самиот почеток доколку девојкава немала потреба од неколку к..а!? Тука настаните добиваат динамика за нас трачерите но не и за дечкото кој за жал на цела машка популација појма нема дека девојкава му се РЕБРИ... т.е онади со груги! И за да се биде како што "треба" он пред некој ден ја побара за "жена" или како сакате наречете ја! ...Знам, знам и јас си реков не е моја работа но се прашувате ли каде води оваа еволуција на жениве??!!!:pop:

Арно Евреите ги каменувале до смрт таквите, мамата....

Коа ќе видиш пак, може и да се заозбили женската кога ќе тури прстен! А пак, можда и не...

Ти додадов позитивна репутација за постот Мистик, се сложувам ... нема што да се каже друго освен дека тој брак или ќе пропадне или типот ќе е рогоња цел живот:icon_conf :wink:

За тоа постои тест-период,т.е дечко-девојка.Кој прифати компромиси во тој период ке ги влечка цел живот.

spooky напиша:
Арно Евреите ги каменувале до смрт таквите, мамата....

Коа ќе видиш пак, може и да се заозбили женската кога ќе тури прстен! А пак, можда и не...

Може веруваш во тоа?:raz: :ne:

Е да, ама ако некој не знае дека у ствари прифаќа компромис? Го наебал дефинитивно...

divine напиша:
Може веруваш во тоа?:raz: :ne:

Баш и не, ама ај реков да не бидам ептен хардкор, има луѓе што им доаѓа умот понекојпат...

Познавам многу мажи рогоњи кои се свесни дека жената/девојката им ги набива и пак си ќутат и трпат! Ги презирам, ми се гади, мекуши, слабаци!

Мистичен напиша:
И со мажите и со жените е иста приказна, се е индивидуално, нема правила. Преварант е преварант.

ubavo e da si objektiven..no razvojot na coveckata istorija i ulogara na zenata kazuva grugo! se e so svoja pricina pa i mantiite koznite gaki i sl.

Мистичен напиша:
Познавам многу мажи рогоњи кои се свесни дека жената/девојката им ги набива и пак си ќутат и трпат! Ги презирам, ми се гади, мекуши, слабаци!

e ajde de!!!!!

negativna evolucija...(ili so svoi zborovi) gazime vo gomna!

korpi напиша:
Не можеш да генерализираш за оваа работа.Има многу зошто и затоа.Кој му е крив пр.на некој што се оженил за пари,или прифатил да не абортира?

korpi напиша:

Ајде, ајде. Не е се толку црно, немој од исклучоците да правиш правило. Земи го средниот век за пример, кај што било сосема нормално жената да има љубовник, и тоа колку е на повисока позиција во општеството - толку повеќе љубовници. Денес се работите малку поинакви, и случајот што го наведе повеќе ми личи на аздисаност отколку на честа појава.

Жалосно за дечкото, ама не мислам дека ова треба да се сфати како аларм за опасност, повеќе значи дека човек треба да си ги отвори очите. Како и за се друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom