курајбер
млад, потентен
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 17.579
- Поени од реакции
- 54.859
Зошто е НЕОПХОДНО насабајле да си ги чешате јајцата,уаааај?
еее ова цел живот скам да си го објаснам...па вие немате јајца и не го знаете меракот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Obichno ne ama koga da: za da proveram kolku se omlaksani od vchera, dali se za 'kajgana' ili 'na oko' da gi mavam pri utrinskoto uriniranje! :majmun:Зошто е НЕОПХОДНО насабајле да си ги чешате јајцата,уаааај?
...не му го дига.Ако машкото на секој можен начин избегнува некоја девојка тоа значи дека.....
(дополнете)
Нема шанса кај него да успееш ни под разно. Барај друг!Ако машкото на секој можен начин избегнува некоја девојка тоа значи дека.....
(дополнете)
aj malce pokultorno kazi go be ke se navredat, eve: mu go diga ama ne bash tolku, ili go boli glavata neshto I deka devojkata e spremna za svoeto godishno kapenje!...не му го дига.

Да не се збуниш, грда е!Трн_Во_Око напиша:...не му го дига.

Ај поинаку да се изразиме - Доколку типот не ја познава тогаш не му е симпатична.
Мислев сипматична за око, ако видиш згодна девојка на што не ја познаваш што ќе помислиш? Дека не знаеш дали е или не е симпатичнаАко не ја познава, тогаш не му е ни несимпатична... :zid:
 ? Ќе одлучиш одкога ќе ја запознаеш?
? Ќе одлучиш одкога ќе ја запознаеш? 

КОГА НАЈВЕЌЕ САКАТЕ ДА Е*
 ... не сум активна, а и елоквентна да зборам за ова
 ... не сум активна, а и елоквентна да зборам за ова