Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
На пример..имате девојка идете веќе подолго време и многу се сакаате.Ама еден ден идете негде не е битно каде,и гледате топ цура со цицки,гз,све тоа...цело време ви се пушта ви се трти...
е сеа прашањето беше дали ќе ја е*ете и ако да зошто да:icon_bigg

Да
Зошто ? хмммм па замисли како е секој ден да одиш во иста библиотека и иста книга да читаш :) .... ( ова демек литературно да се изразам ) ..... и тогаш излегува многу подобра "книга" за читање , ќе ја читаш истата книга или ке пробаш новата каква е :)
а ти демек би одбила ?

Се тоа фино додека не си "обврзан" да ја читаш истата книга, кога веќе така се споредува. Прво остави ја старата книга на страна, па земи нова. Или се читаат две во исто време? :wink:

Ако е така, тогаш се надевам дека и другата половина ќе се погоди "литературно незаситна" :wink:

Ако си снаодлив ќе успеваш да ја читаш старата и по малце да пролисташ по новата ... :) :) :)
GeGo бе..уствари кажуваш дека тоа би ти бил дополнителен стимул, и не би раскинал со девојката со која идеш долго и ја сакаш а за сметка на тоа би ја изневерувал.:nenene:

Ако е така, тогаш се надевам дека и другата половина ќе се погоди "литературно незаситна" :wink:
:icon_lol: Па повеќето случаеви се така .... секој сака да пролиста нешто набрзака , без обврски ова она :smir:

Забегавме со литературава :pos:

GeGo бе..уствари кажуваш дека тоа би ти бил дополнителен стимул, и не би раскинал со девојката со која идеш долго и ја сакаш а за сметка на тоа би ја изневерувал.:nenene:

Кики одев 4 и пол години ( читав иста книга ) отиде во друга библиотека и сега некој друг ја чита :smir:

Кики одев 4 и пол години ( читав иста книга ) отиде во друга библиотека и сега некој друг ја чита :smir:
Она е покварена..ама за сметка на некоја таква и ти ќе го направиш истото на друг некој? :pipi:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Гего изгледа имаш удварач :svirkam:

Него да одговорам и јас на прашањето...секогаш сум расположен за нова книга :pos:
Абе све писци и дејци на форумов да ти е мерак.Како во контакно училишна програма се осетив.:pos:

Абе све писци и дејци на форумов да ти е мерак.Како во контакно училишна програма се осетив.:pos:

Ок Ѕвон заврши на репертоарот сега е Валијант...и пијте ОРгазмо ги исполнуваме сите ваши сексуални фантазии и желби*

*кажано со стенкање :icon_lol:

зошто кога ќе ви се допадне некоја девојка, не и го кажете тоа директно?
Прашањето не ти е основано,зошто неможеш да знаеш односно тврдиш дека ти некому му се допаѓаш,едноставно не можеш да знаеш.
Инаку јас кажувам директно во очи,без разлика макар и само за провод

На пример..имате девојка идете веќе подолго време и многу се сакаате.Ама еден ден идете негде не е битно каде,и гледате топ цура со цицки,гз,све тоа...цело време ви се пушта ви се трти...

Како идеалист во љубовта ќе ти одговорам со еден прост одговор: НЕ. Ако ја сакам девојка ми нема друга надворешна сила која би ја уништила мојата љубов кон неа. А поготово ако ми се трти оваа “цурава’’. Културно и викам џабе се труди веќе моето срце припаѓа на друга.

нема шанси да прифатам, прво за мене како личност сексот не е само физичка работа туку треба нешто да има и емотивно. таа колку сака можи да има цуцки, гз, и шо сака, мене таа што си ја сакам ми е најубава на цел свет, и не ми треба никоја друга и + то друго е кога имаш однос со некој за кој чуствуваш нешто и со некој кој го гледаш како фигура??? барем за мене не е можна споредбата, и не можи во никој случај да паднам на физички изглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom