Жените бираат забавни машки, а мажите згодни жени?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
115
Жените кога ќе се одлучат за романса обично бираат забавни машки, а на машките најбитно им е жената да биде згодна - колку има вистина во ова? :kafe:

Ne se soglasuvam kompletno. Od moe iskustvo, koga se raboti za romansa ubavinata ne ja prebiram. Mnogu mi e pobitno zenata da bide zabavna, duhovita, komunikativna. Ostanatite kvaliteti ke si se istaknat so tek na vreme, od sto ke zavisi i kakov ke bide krajot na zapocnatata romansa. :)

The`bItCh напиша:
Жените кога ќе се одлучат за романса обично бираат забавни машки, а на машките најбитно им е жената да биде згодна - колку има вистина во ова? :kafe:

Zenite stalno baraat mashkoto da bide zabavno za da zapocnat nesto ... ali isto kako sto kaj mashkite i za zenite vazi edna stvar ... a toa e deka pred bilo sto da se desi prvo privlekuvanje nastanuva poradi fizicka prvlecnost (stoe e mnogu relativna kaj sekogo).
E sea moze nema da bide zgodna ali ke bide ubava ili sl ... ali kako i da e se se vrti na pocetok okolu fizickiot izgled.

Ај индиректно ќе ја потврдам тезата на Бич. Еден куп женски знам што што го гледаат хрватскиот Милионер само заради "шармантниот и забавен" Тарик Филиповиќ. А колку е убав .... тоа незнам, тие си знаат.

Ja mislam deka i mazte i zenite baraat i zabavni i ztgodni maski i zenski zasto mnogu pati sum slusnala od mnogu drugari "kakva zenska sum smuval bomba ali dosadna ko proliv".:smeshko::music3:

se zavisi od vkusot na maskoto ili zenskata nekoi preferiraat ubavi ali ne mnogu pametni, dodeka drugi go cenat intelektot za kogo kako

kokolo напиша:
ABE SITE ZENSKI SE ISTI KOGA KE SE IZGASNE LAMBATA
Рекол Гаргамел и се фрлил на работа...

Ваква изјава може да даде само човек што досега немал некои особени контакти со жена. Или пак, најверојатно, некој пубертетлија од Драчево.

@Темата:
Да. Жените бираат забавни (и згодни) мажи, а мажите згодни жени.

Acid напиша:
Рекол Гаргамел и се фрлил на работа...

Ваква изјава може да даде само човек што досега немал некои особени контакти со жена. Или пак, најверојатно, некој пубертетлија од Драчево.

@Темата:
Да. Жените бираат забавни (и згодни) мажи, а мажите згодни жени.
Edno prasanje za site mazi dali sakate poveke zgodni i glupavi ili zgodni i pametni(so koja mozes da si naprajs muabet)t.e. zabavni zeni???????????? :classic::ojea:

kokolo напиша:
ABE SITE ZENSKI SE ISTI KOGA KE SE IZGASNE LAMBATA
:violent1:Ova sto go pisa pokaza kolku uzivas za vreme na sexot zasto sex so izgasena lamba nevalja, nema da osetis nisto od nego samo orgazmot koj ke trae kratko poradi nedostig na vozbuda,pa bolje izdrkaj go nema da se macis da baras zenska(ke zastedis na vreme):lud:

[едитирано од Д Бич - пишувај со помал фонт и со црна боја. Верувај дека сите (се) внимателно читаме, без прескокнување. Ако сакаш нешто да потенцираш тогаш пишувај со црвено. Океј?]

solza напиша:
Ja mislam deka i mazte i zenite baraat i zabavni i ztgodni maski i zenski zasto mnogu pati sum slusnala od mnogu drugari "kakva zenska sum smuval bomba ali dosadna ko proliv".:smeshko::music3:

Do nekade si u pravo, ali mashkite ke bidat so nekoja top devojka (ako nemozat da najdat zgodna i pametna devojka), a ke si bidat i so uste dna so koja ke mozat da pravat muabet ( a shto nee normalno crven krst)

Ali ako sakas da bides so pametna, zgodna, ubava i bogata devojka ke moras da imas 4 devojki vo isto vreme :)

Zbratko напиша:
Do nekade si u pravo, ali mashkite ke bidat so nekoja top devojka (ako nemozat da najdat zgodna i pametna devojka), a ke si bidat i so uste dna so koja ke mozat da pravat muabet ( a shto nee normalno crven krst)

Ali ako sakas da bides so pametna, zgodna, ubava i bogata devojka ke moras da imas 4 devojki vo isto vreme :)

Ха ха ха...така е Збратко...во исто време некоја да е паметна,убава,згодна и богата е НАУЧНА ФАНТАСТИКА и тоа напишана од човек со многу бујна фантазија

Paaa....donekade e tocno deka devojkite biraat zabavni maski, a maskite zgodni devojki no e sekogas taka.
Jas na primer gledam da e ubav i nadvoresno, znaci da bide zgoden, ubav, pribran, i sekako da bide zabaven, nasmean, no koga treba i seriozen:kafe:

Само до пред некое време мислев дека се е во убавината.Но животот ме натера да се премислам и сега гледам многу поинаку каква девојка да одберам.Убавината секогаш не е на прво место иако и тоа е потребно мејѓутоа најногу треба да се гледа на внатрешната убавина на девојката,нејзината смисла за хумор,добродушност и разбирање кон тебе,твоите потреби и мислења кои се важни за тебе и најбитното да ви оди муабетот бидејќи што ако е убава а не можете два збора да сврзите па камоли да разговарате......CAOS

Ima dva teorii:

1. teoretski site zborime deka birame i deka ni e prioritet pameten/a i zabaven/a maz/zena (stoe ne tolku cesto se slucuva)

2. Prakticno se pokazalo i dokazalo deka site nie pre bi imale kakva takva vrska (makar 3 dena) so nekoj/a koj/a e zgodna/en ubav/a nego so nekoj/a koj/a e prosek. Toa fakat!!!

E sea ke vi ispricam edna prica ... groto od devojkite mi bile stvarno top manekenki, fotodeli i sl ... ( e sea site znaeme prici za niv ali eve uste edna)... decojkata stvarno bese fakat Ludnica ... na pocetok nemi smetase sto e taka malku "ogranicena", ali eden den praam muabet so nejze na tel. u megu vreme citam neso vesnik (pretpostavuvate bil mnogu interesn muabetov) i me prasue sto citam, a ja i vikam eve nasle nov lek za impotencija... i dobivam odgovro na toa:

IMPO ... Shto? :kajg: :lud:

I ja sakam pametna ubava i zgodna devojka i poveke gledam na toa da mozam muabet da napravam ali fakat e deka koa ke vidam ubava zgodna devojka prvo ke zatrzam na nejze a posel na taa sto moze muabet da pravam. I fkat e deka taka e i so devojkite.

Zbratko напиша:
I ja sakam pametna ubava i zgodna devojka i poveke gledam na toa da mozam muabet da napravam ali fakat e deka koa ke vidam ubava zgodna devojka prvo ke zatrzam na nejze a posel na taa sto moze muabet da pravam. I fkat e deka taka e i so devojkite.

Mislam deka si sosema vo pravo.No ta e slucaj samo koga se raboti za devojka koja ja gledas prv pat vo zivotot.Togas bi i prijdol samo ako e ubava sto e razbirlivo.No ako podocna so tekot na vremeto svatis deka e ogranicena vo sfajkanjata samata osoba ke ti stane za tebe grda.A ako se poznavas so nekoja podolgo vreme,ne e ubava kolku devojkata vo prethodniot slucaj no stvarno e komunikativna i nemozite da zavrsite so razgovor koga ste zaedno samiot ke posakas da probate da ostvarite vrska i ako vo toa uspees taa vrska ke trae dolgo i ke bide dosta uspesna.:lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom