Жени, сакате ли машки со мустаќи и брада?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
сакам мазно, брада и мустаќи никако, може да толерирам малечка, обликувана брада.

Јок бре...бљак, ми изгледа многу нечисто, валкано и нехигиенски... :kesa:

Брада,мустаќи и брада,значи заедно,не само мустаќи,и особено не да бидат ко од Гоцета,туку нормални,прифаќам,ама ова прифаќам само кај чесни исклучоци кои не ми се веруе дека ќе ги запознаам :pos:
Мушко само со мустаќи ми е многу глупо,смешно изгледа,некако многу уназадено.
Ама се знае најубаво без ништо,милина,ја не знам која е потребата од пуштање коса на лице.

Сакам брада и мустаќи две у едно, многу посекси изгледаат машките така. Само после љубење лицево мое си знае како му е. Значи, или се` или ништо. Само мустаќи никако. :nenene:

zavisi do covekot,ne mu stoi na sekoj brada ili mustaki.ama u sekoj slucaj seksi e,pretstavuva maskost i zrelost.jes da bocka sea ali toa e :)

da ne ispadnam peder ama ovoj Markos od Casi Angeles ima najdobr pod usna brada :baeh:

sakam ubavo izbricen maz, sto ke nema brada i mustaki. nemam nisto protiv mustakliite ili bradestite mazi, no jas sakam moeto momce da bide mazno i izbriceno.

Категорично да, сакам!Не мн. да биде голема брадата, ама да сакам, т.е. не обожавам машки со брадиче и мустаќи, како на Жејко Јоксимовиќ до пред некое време...

Добро де да не претераме не многу...
Отприлка вака нели :
big%20beard.JPG

со брада да али онака малку не ептен премногу,баш некако е покул и помаженствено.....али мустаќи никако!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom