Жената е како кола

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
1. Zavisno od vozenjeto upotrebata troshi gorivo poveke ili pomalce. Ako se vozi poiuntenzivno togash troshi poveke.

2. Za da ne zariba mora da menja ulje !

3. Kakov benzin ke i natankas tolku brzo i kvalitetno ke ja vozis

4. Sekoj saka da bide prv vozac , ako ima mnogu sopstvenici prethodno kolata /zenata e polesno da se pokvari i da zabega u nekoj endek.

5. Mora da se dostava ulje za kocnici inace ako i dozvolis na zena da se uleta kako ona saka otide u endek ...zatoa vospitni kocnici se poveke od pozelni od vreme na vreme.

6. Ako sakas da ja vozis brzo mora da znaesh da ja vozish , i da dodadesh gas tocno koga treba i kolku treba , pri brza voznja ne smeesh da ja drzish precvrsto zatoa sto pri kamence na patot ke odletas so se nea u endek zatoa nezno ama koga treba cvrsto mora se drzi za uzdite i kolata i zenata.

7. Ako ne frlash pari za sminka i zena i kola ke korodiraat pobrzo nego sto treba.

8. Kola i zena ne se davaat na nikogo !

9. Stara kola zavrshuva na otpad a zena u starecki dom ako ne e eptem dobar primerok klasika a vozacot entuzijast i emotivno privrzan

10. Nova kola e poskapa od stara kola isto kako i zena , no po dolga voznja 10 godini i poveke starata kola i zena kostaat poveke od novata kola ( brak, deca, sminki , obvrski )

Vie sto mislite ima logika ova ?

Celosno! Kolku i da prajme se malce posvrseno.. Ustvari bas vaka idat rabotite.. Prvpat Swedo podrska od mene Jaooo na desna ke da sum stanala denes :pos2:

Кола и жена - никогаш не позајмувај на пријател:smir:

темава е за во чек дис аут....
ама Швидо браво, ова некое неубаво искуство имаш со колите?

темава е за во чек дис аут....
ама Швидо браво, ова некое неубаво искуство имаш со колите?

Гоцка,за да имаш лошо искуство со кола, или треба да не знаеш да возиш или колата да ти откаже послушност и да стори нешто непосакувано :)
ти какво искуство имаш со коли гоцка:wink: возиш ли добро..:helou:

Се согласувам со горните 10 ама и би додал уште некое :smir:

11. Колку помала километража имаа толку повеќе се барани

12. Никој не сака проблематична кола/жена

13. Се тек на време нивната состојба е само полоша

14. Исто како и колата можеш да ја менуваш од време на време :)

8. Kola i zena ne se davaat na nikogo !

Истото важи и за оружје инаку, потшо се три работи кои не се даваат никому во доверба.

Инаку мала примедба, за да не се најдат некои членки повредени со тоа што ги споредуваш со едно машинско ремекдело, си требал да напишеш колата е како жена.

I posle taxist bilo najubava rabota! A bre ajde DRKADZII!! :drk: vidi majkata sho ti mislele tie! ah sega Davorchho si go jadel, so glava
(znam sinko deka go chitash ova!)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom