ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Тие пред 4 години не беа толку јаки, колку што беше овој. Аууу нозе ми се тресат сеуште. Упм

Во куќа сме ние, в двор дремиме измрзнавме упм.

Јас сум на 6ти кат, за пола саат ми е време за спиење и планирам да си легнам. Неам избор и да здрма ептен, сите комшики ќе ме истуркаат по скали надолу. :D

Траел, во Чиле и тоа најсилниот земјотрес кој е некогаш регистриран со 9,5 степени по рихтер, дури 10 минути траел земјотресот. Каква катастрофа ли било тоа. :shook:
Toa e 10000 пати посилно од Лерин, и 100.000 пати посилно од тоа што го почувствувавме во Скопје. Веројатно така настанале митовите за пеколот.

Првиот пат послабо а другиот појако барем јас така осетив како две да беа. Седев во кревет и здрмна.

И предходниот уште поодамна кога беше тој во Албанија го осетив во кревет но тогаш лежечка позиција бев.

Квалитетно здрма и во Кичево, ама сетив само еднаш ни два ни три

Toa e 10000 пати посилно од Лерин, и 100.000 пати посилно од тоа што го почувствувавме во Скопје. Веројатно така настанале митовите за пеколот.
Времетраењето е уште пострашно. Истиов земјотрес да трае 10 минути ќе направи пепел, а камоли со јачина од 9,5 степени. Сигурно луѓето таму помислиле дека доаѓа апокалипсата.

tgDBiND.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom