Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.418
- Поени од реакции
- 10.146
Јака центрифуга на земјата...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Smirena e, gotovo.Ја смири ја стоката...![]()
Ti poarno utre proveri stadionot i oficerskiot da ne napukaja slucajno, za djabe se da ti bese.
Фала на внимание. Си каснав малце, ми се смири душичката...Smirena e, gotovo.
Tebe uste nozete ti se tresat![]()
Аууу, преводот
Napij se i blaga voda, barem tebe da ne te mislime pokraj cholisimoФала на внимание. Си каснав малце, ми се смири душичката...![]()
Фала, јас на конкретни работи одам, блага вода за мене е пффNapij se i blaga voda, barem tebe da ne te mislime pokraj cholisimo![]()
Jas da vidis kako se ispotresiv ko se rastrcaja. Si rekov gotovo, ja srusija pondilataФала, јас на конкретни работи одам, блага вода за мене е пфф
Па во вакви ситуации добро е да си емпатичен, јас на пример се загрижив за стоката твоја, ама кога ми кажа дека е смирена, ми дојде душата на место
Ексик, чувај сеЈас сум на 6ти кат, за пола саат ми е време за спиење и планирам да си легнам. Неам избор и да здрма ептен, сите комшики ќе ме истуркаат по скали надолу.![]()
Козињата на број се?Jas da vidis kako se ispotresiv ko se rastrcaja. Si rekov gotovo, ja srusija pondilata![]()
И БитолаЛерин по пижами сите надвор биле излезени
Se e tuka, ama ajvancinja se ispotresijaКозињата на број се?