Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали пред малце имаше земјотрес или ми се причинило ?
Јас сум на 6-ти спрати и имаше крцкање на шифоњерот кај шо е телевизорот и осетив како бранови поминуваат низ мене.Моменат :Ти на ЛСД и земјотрес од 6 рихтера.

Вчера осетив 100% околу 4 часот сабајле, не можев да спијам и додека се превртував во кревет осетив тресење! И не, не користам дроги![]()
Јас мислам имашеЈас сум на 6-ти спрати и имаше крцкање на шифоњерот кај шо е телевизорот и осетив како бранови поминуваат низ мене.

Аууу тоа е више гаден трип.
Па тоа е тој шо напраи партал у Србија ако не се лажам.![]()
Не е! И тој го сетив, тој беше пред 3 дена во 2 саатот по полноќ, овој беше помал, околу 4 саат сабајле пред 2 дена.....
Сеа прочитав на нет имало потреси и во Загреб и во Сараево и плус еден куп помали потреси на цел Балкан. Најјакиот земјотрес се очекува да биде 7.5 (ако не се лажам) во јужниот дел од Хрватска.
Сеа прочитав на нет имало потреси и во Загреб и во Сараево и плус еден куп помали потреси на цел Балкан. Најјакиот земјотрес се очекува да биде 7.5 (ако не се лажам) во јужниот дел од Хрватска.
Кога?
Како не.Не е бура ова па да предвидуваат кога ќе стресе.Земјотреси не се предвидуваат.Сеа прочитав на нет имало потреси и во Загреб и во Сараево и плус еден куп помали потреси на цел Балкан. Најјакиот земјотрес се очекува да биде 7.5 (ако не се лажам) во јужниот дел од Хрватска.
Да беа појаки немаше да биде баш интересно 
Како не.Не е бура ова па да предвидуваат кога ќе стресе.Земјотреси не се предвидуваат.