ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера осетив 100% околу 4 часот сабајле, не можев да спијам и додека се превртував во кревет осетив тресење! И не, не користам дроги :D

Дали пред малце имаше земјотрес или ми се причинило ?

Јас мислам имаше :) Јас сум на 6-ти спрати и имаше крцкање на шифоњерот кај шо е телевизорот и осетив како бранови поминуваат низ мене.

Моменат :Ти на ЛСД и земјотрес од 6 рихтера.

Аууу тоа е више гаден трип. :)

Вчера осетив 100% околу 4 часот сабајле, не можев да спијам и додека се превртував во кревет осетив тресење! И не, не користам дроги :D

Јас мислам имаше :) Јас сум на 6-ти спрати и имаше крцкање на шифоњерот кај шо е телевизорот и осетив како бранови поминуваат низ мене.

Па тоа е тој шо напраи партал у Србија ако не се лажам. :)

Аууу тоа е више гаден трип. :)

Па тоа е тој шо напраи партал у Србија ако не се лажам. :)

Не е! И тој го сетив, тој беше пред 3 дена во 2 саатот по полноќ, овој беше помал, околу 4 саат сабајле пред 2 дена.....

Не е! И тој го сетив, тој беше пред 3 дена во 2 саатот по полноќ, овој беше помал, околу 4 саат сабајле пред 2 дена.....

Сеа прочитав на нет имало потреси и во Загреб и во Сараево и плус еден куп помали потреси на цел Балкан. Најјакиот земјотрес се очекува да биде 7.5 (ако не се лажам) во јужниот дел од Хрватска.

Сеа прочитав на нет имало потреси и во Загреб и во Сараево и плус еден куп помали потреси на цел Балкан. Најјакиот земјотрес се очекува да биде 7.5 (ако не се лажам) во јужниот дел од Хрватска.

Кога?

Jaoooo машала. Е тоа ќе биде јако :icon_lol:

Скопје зачестија земјотреси, а 2009 поради честите врнежи ја споредија со 1962, така да ..................

синоќа во 23ч имало нов земј.со јачина од 4.4 по Рихтер на 15 км од Краљево

Како не.Не е бура ова па да предвидуваат кога ќе стресе.Земјотреси не се предвидуваат.

Последниве два земјотреси не ги осетив, тие пред нив ги осетив. Не беа силни, затоа беше интересно :) Да беа појаки немаше да биде баш интересно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom