ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Пак имало земјотрес во близина на истото место пред 10 минути, силина 2.8

Де бе се покакавте...

Иначе, и во Дебар имало денес.

Smells like 2012 :D

2012-picture.jpg

Едвај го симнав клавирот мој по скалите надоле иначе ке го однесеше земјотресот. Ебате земјотрес! цел живот такој нагоре-надоле со клавир на рамо... и на трицепс!

Едвај го симнав клавирот мој по скалите надоле иначе ке го однесеше земјотресот. Ебате земјотрес! цел живот такој нагоре-надоле со клавир на рамо... и на трицепс!
Остај тоа, батлерот ми го истури 40 години стариот вињак. Ќе морам да го отпуштам, а баш нов беше.

Де бе, шо се оптеретувате не ми е јасно. Големо чудо. Јас како и по обичај не го осетив... :)
+1

Да не беше фејсбук и кајгана, немаше да знам дека и воопшто имало земјотрес. Ништо не сетив.

Ја треба да се преиспитам сите креваат паника јас поим немав дека имало земјотрес, да не отворев Фејсбук ќе живеев у незнаење..:)

А ја па мислев комшиите од втори пак се напалени:/

ЗЕМЈОТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС!
Каснам?
Со оглед на интензитетот со кој пренесуваат медиумиве за настанов, јас сум брза. На вести ќе добиеме информација веројатно утре на пладне:).

ЗЕМЈОТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС!
Каснам?
Со оглед на интензитетот со кој пренесуваат медиумиве за настанов, јас сум брза. На вести ќе добиеме информација веројатно утре на пладне:).

А па еден настан што да ти кажувам. :pos2: 90 посто од луѓето што ги знам, не го ни осетиле, вклучувајќи ме и мене. :)

ЗЕМЈОТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС!
Каснам?
Одма имаше на канал пет бе.
Уше пред цел саат ЧД
3.5 по рихтер, епицентар во косово, се осетил и до србија

Абе 4.4 не е за фрлање... Цела соба ми играше чочек.
А бе кој 4.4 не ме зезајте, знаете ли вие што се 4.4? Да беше јак сите ќе го осетеа, не беше ништо посебно, ама кај нас луѓево одма дигаат паника, т.е по ново апдејтуваат статуси на фејсбук. Постарите ги сфаќам со паниката, ама младите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom