Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кур на седми спрат слабbil mnogu slab kao sho znam jas![]()
Остај тоа, батлерот ми го истури 40 години стариот вињак. Ќе морам да го отпуштам, а баш нов беше.Едвај го симнав клавирот мој по скалите надоле иначе ке го однесеше земјотресот. Ебате земјотрес! цел живот такој нагоре-надоле со клавир на рамо... и на трицепс!
+1Де бе, шо се оптеретувате не ми е јасно. Големо чудо. Јас како и по обичај не го осетив...![]()
ЗЕМЈОТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС!
Каснам?
Со оглед на интензитетот со кој пренесуваат медиумиве за настанов, јас сум брза. На вести ќе добиеме информација веројатно утре на пладне.
Одма имаше на канал пет бе.ЗЕМЈОТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС!
Каснам?
Со оглед на интензитетот со кој пренесуваат медиумиве за настанов, јас сум брза. На вести ќе добиеме информација веројатно утре на пладне.
А бе кој 4.4 не ме зезајте, знаете ли вие што се 4.4? Да беше јак сите ќе го осетеа, не беше ништо посебно, ама кај нас луѓево одма дигаат паника, т.е по ново апдејтуваат статуси на фејсбук. Постарите ги сфаќам со паниката, ама младите?Абе 4.4 не е за фрлање... Цела соба ми играше чочек.