ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вие бубалиците ојте(освен ако сте сабајле) Јас например не одам поради прасе грип

во 1 :23 kе има ако си суеверен :baeh:

Баш ке видиме:)

Сега ми се јави класниот пред 5 мин и рече дека нема школо утре се очекувал јак земјотрес пред натпреварот со циганите:):)

Стварно!??

Хаха..

А замислите ако победиме со Грција каков земјотрес ќе има.Ќе се тресе цела Македонија

Сега ми се јави класниот пред 5 мин и рече дека нема школо утре се очекувал јак земјотрес пред натпреварот со циганите:):)

Нека мавне и 10 степени само да тепаме :)

Еве дојде 01:12 нема ништо...Едноставно те прелажале!!:)
истото им го викам и јас...Јапонците што се 1000 пати по напредна нација од нас и кај што има секојдневно земјотреси направија апарат кој може да предвиди земјотрес и тоа 2 секунди пред тој да се случи...тоа е сега за сега единствен апарат и НАЈнапреден...па сега вие видете:smir:

Осеќам нешто у воздухот. Ќе има уште еден земјотрес за 5 минути. Ќе биде појак и од 63та. Луѓе....спремете се да какате у гаќи....или евакуирајте се. Ќе биде јако! Збогум....кој преживее ќе пише статус на фејсбук! :)))

Мало потсетување шо е земјотрес.

Вие бубалиците ојте(освен ако сте сабајле) Јас например не одам поради прасе грип

во 1 :23 kе има ако си суеверен :baeh:

Оуу брате, опасен си.
Fail.

Дај затворете ја темава, сеа само глупоси ке се пишет.

Осеќам нешто у воздухот. Ќе има уште еден земјотрес за 5 минути. Ќе биде појак и од 63та. Луѓе....спремете се да какате у гаќи....или евакуирајте се. Ќе биде јако! Збогум....кој преживее ќе пише статус на фејсбук! :)))

Мало потсетување шо е земјотрес.
Пу пу не дај боже,не треси зелени.

И јас повторно ништо не осетив. Е*ати местото кај жто живеам ниеден земјотрес немам осетено досега:tapp:Ајде ајде здравје боже наредниот се надевам дека ќе го осетам (надежта последна умира.....но сепак умира)

:nesvest::nesvest:ne se zaebavjte lugje jas sum potresen, epicentar vo bluciza vo albanija , jas sum so laptopot vo kola si sedam.Cel grad e nadvor, epicentarot samo nekolku kilmetri od Debar...

Не осетив земјотрес. Камен сум изгледа.

Вино луѓе и земјотреси нема! Проверено :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom