ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако тресне уште еден јас дефинитивно ќе се шлогирам над тастатура... иили евентуално ќе спијам некаде дааааалеку на вечните ловишта... ова не можам да го поднесам,... си дремеш и си чекаш таванот да ти падне над глава

Струга ептен стресе, падна дури слика од на ѕид. Досега од сите згради во маалово седевме надвор. Страшно.

Ако тресне уште еден јас дефинитивно ќе се шлогирам над тастатура... иили евентуално ќе спијам некаде дааааалеку на вечните ловишта... ова не можам да го поднесам,... си дремеш и си чекаш таванот да ти падне над глава
Има уште ли?Мене ко нешо да ми лупа,или.......

луѓе дај не дигајте паника безвеза читам и по мсн кажуваат ќе имало земјотрес во 01:12 :tapp: ко прво никој не може да предвиди земјотрес ко друго како ни пишал Господ така нека биде

Не веруј на секташите бачко... :pos: Тие се секташи кои ствараат паника... :pos:

Ајде бре, читам постој в кола ке спиеле некој. После првиот земјотрес се се помали земјотреси, земјотресчиња да не ги речам :). Не паничете аман. И да, утре ке ојме нашколо. :)

ова подрачје е такво има чести потреси немора одма да се јавуваат "the end is near"
фраери кој предвидуваат земјотреси за колку време ќе се десат..

луѓе дај не дигајте паника безвеза читам и по мсн кажуваат ќе имало земјотрес во 01:12 :tapp: ко прво никој не може да предвиди земјотрес ко друго како ни пишал Господ така нека биде

Еве дојде 01:12 нема ништо...Едноставно те прелажале!!:)

Ајде бре, читам постој в кола ке спиеле некој. После првиот земјотрес се се помали земјотреси, земјотресчиња да не ги речам :). Не паничете аман. И да, утре ке ојме нашколо. :)

Вие бубалиците ојте(освен ако сте сабајле) Јас например не одам поради прасе грип

Еве дојде 01:12 нема ништо...Едноставно те прелажале!!:)

во 1 :23 kе има ако си суеверен :baeh:

Сега ми се јави класниот пред 5 мин и рече дека нема школо утре се очекувал јак земјотрес пред натпреварот со циганите:):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom