ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ве стресе уште 3-4 пати... и одма гејсбуко ќе го преполнат со информации за 1962... Како 3 и пол пати здрмало, како незнам ти јас шо, и чекајте ја 2012 со нетрпение.

Нека ве стресе уште 3-4 пати... и одма гејсбуко ќе го преполнат со информации за 1962... Како 3 и пол пати здрмало, како незнам ти јас шо, и чекајте ја 2012 со нетрпение.
(y)
Ја на втори спрта ептен убаво го осетив. Екранот се тресеше ептен :)

Сега у 03:56 во Струмица, земјотрес... ја не го осетив баш, но овде гледам околу зборат дека доста се осетил. Ваљда ќе пишува наскоро низ некој сајтови...

Сега у 03:56 во Струмица, земјотрес... ја не го осетив баш, но овде гледам околу зборат дека доста се осетил. Ваљда ќе пишува наскоро низ некој сајтови...
Да да јас го осетив.. во толку часот беше..
--- надополнето: Oct 6, 2011 7:47 AM ---
http://www.idividi.com.mk/vesti/makedonija/715598/index.html
Еве.

., dzhis., koj i da si .,..1962 beshe poplavata., pa 63 zemjotresot., ......samo vo mojata zgrada imashe 5 poginati........... i ne se zaebavaj so vakvi raboti:sneaky:

., dzhis., koj i da si .,..
Шојма врска кој сум?

1962 beshe poplavata., pa 63 zemjotresot.,
Прв пат слушам дека имало поплава...

......samo vo mojata zgrada imashe 5 poginati........... i ne se zaebavaj so vakvi raboti:sneaky:
Со шо нетреба да се занимавам? Со иссмевање на дечурланата шо седи дома, и на секој потрес менуваат статус?

Ќе прајме муабет на крајот од 2012, фејсбук ќе врие од постови за крајот на светот... ќе ги заприш?

Шојма врска кој сум?

Прв пат слушам дека имало поплава...

Со шо нетреба да се занимавам? Со иссмевање на дечурланата шо седи дома, и на секој потрес менуваат статус?

Ќе прајме муабет на крајот од 2012, фејсбук ќе врие од постови за крајот на светот... ќе ги заприш?
sega ne samo shto slushna tuku i razbra ., ako ne veruvash prashaj nekoj od domashnite ., ili edno klik skopje "62 ., i ke imash poveke informacii., i soznanija., ............a za drugoto., never mind., vo pravo si ., no malku emotivno izreagirav., ..........bilo ne povratilo se ., izvini druzhe(y)

Само што дрмна у Валандово...ме разбуди да му еам...

Мене тој од сабајле не ме разбуди ама овој сега добро не раздрма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom