Нека ве стресе уште 3-4 пати... и одма гејсбуко ќе го преполнат со информации за 1962... Како 3 и пол пати здрмало, како незнам ти јас шо, и чекајте ја 2012 со нетрпение.
1962Нека ве стресе уште 3-4 пати... и одма гејсбуко ќе го преполнат со информации за 1962... Како 3 и пол пати здрмало, како незнам ти јас шо, и чекајте ја 2012 со нетрпение.
Да да јас го осетив.. во толку часот беше..Сега у 03:56 во Струмица, земјотрес... ја не го осетив баш, но овде гледам околу зборат дека доста се осетил. Ваљда ќе пишува наскоро низ некој сајтови...
., dzhis., koj i da si .,..1962 beshe poplavata., pa 63 zemjotresot., ......samo vo mojata zgrada imashe 5 poginati........... i ne se zaebavaj so vakvi rabotiНека ве стресе уште 3-4 пати... и одма гејсбуко ќе го преполнат со информации за 1962... Како 3 и пол пати здрмало, како незнам ти јас шо, и чекајте ја 2012 со нетрпение.
Па точно е напишано
Шојма врска кој сум?., dzhis., koj i da si .,..
Прв пат слушам дека имало поплава...1962 beshe poplavata., pa 63 zemjotresot.,
Со шо нетреба да се занимавам? Со иссмевање на дечурланата шо седи дома, и на секој потрес менуваат статус?......samo vo mojata zgrada imashe 5 poginati........... i ne se zaebavaj so vakvi raboti
sega ne samo shto slushna tuku i razbra ., ako ne veruvash prashaj nekoj od domashnite ., ili edno klik skopje "62 ., i ke imash poveke informacii., i soznanija., ............a za drugoto., never mind., vo pravo si ., no malku emotivno izreagirav., ..........bilo ne povratilo se ., izvini druzheШојма врска кој сум?
Прв пат слушам дека имало поплава...
Со шо нетреба да се занимавам? Со иссмевање на дечурланата шо седи дома, и на секој потрес менуваат статус?
Ќе прајме муабет на крајот од 2012, фејсбук ќе врие од постови за крајот на светот... ќе ги заприш?