ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
15 секунди дрмаше сигурно, досега не сум осетил посилен земјотрес, не ми беше сеедно

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Во Драч пред два месеци имало и од 5.3 што оставил штети

Wow ej... tamn konecno da zaspijam...
I gleam stolicata se mrda a ja u krevet vikam WTF duhovi, stanuvam od krevet... palam svetlo i gleam lusterot se nisha au... se stresov... zemjotres... odma mi tekna i sea nemozam da spijam... :confused:

Добра работа во целата ситуација е што бил епицентарот во море, а не на коппно. Се надевам нема повредени и жртви.

Ауу, ама лошо, од сон ме разбуди. :( Уличните кучиња уште не прекинуваат со лаење, преку затворени прозори и ролетни ги слушам. А у пм, иди заспиј сега...
Моево од кога прекина стана и почна да лае :pos:

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ја бев дома на 9ти спрат, и овој и претходниот у 2016та. али овој беше каде каде појако. Киднавме од дома, тоа е тоа

Откако ме разбуди, ми требаше некоја секунда да сфатам што се дешава и продолжив да лежам, ај реков ќе прекине. Море викам ова не прекинува, па почнав да се мислам дали да си ги ставам на глава ќоровинките пошто сум ќора, или само да станам. Помина некоја секунда, отидов до врата, уште дрмаше и венецијанките уште тропкаа. У превод: долго тресеше.

Чувство ко да си во авион на вртење лево/десно и мислиш во некој дајв ќе забегат.Ама траеше упм барем 25-30 секунди.Сега на работа сабајле зомби:cautious:

Ја бев дома на 9ти спрат, и овој и претходниот у 2016та. али овој беше каде каде појако. Киднавме од дома, тоа е тоа
toj u 2016 bese deseticki pati pojak za osekjanje,te butase od krevet ko partal , apokalipsa u sporedba so ova bebesko nisanje ... barem u istokot na Skopje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom