ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
како се напалија сите :pos: ке има казнени ми стое ;)
А мене ми стое дека тука ќе се збогуваме со твојата форумска кариера. Па и уште пријавил навреди над него, деца доени со осиромашен ураниум...

Да те ебат сите црнци фросе банираш што реков нека ве дрме повеке да се повторе 1963 а овие што пцуат оставаш браво!

Да те ебат сите црнци фросе банираш што реков нека ве дрме повеке да се повторе 1963 а овие што пцуат оставаш браво!
Абе мене и да ме ебат и да не ме ебат пак ти мозок ќе немаш, не знам што ти мења. Прај си јузери до утре, пауза ми е на работа, таман кафево со занимација.

Вчера, во Драга Кајгана:

Сеа ОК е?
giphy.gif

јас кажав еднаш ама ајде..се додека безбожникот груевски не се смени нема да имаме бело видело...ете денес со СЈО и ОП трес-земјотрес.
еве како функционираат модерните односно нормалните земји кога е во прашање катастрофи..
Гувернерот Џери Браун одобри закон со кој е развиен систем за предупредување на граѓаните. Предупредувањата ќе ги добиваат граѓаните на своите мобилни телефони, преку радио станици и други уреди.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetail?title=&id=11782e87-6730-453d-84e3-e8b48e37504d

Каде бе земјотрес? Па уште и два..бев станат тоа време ама не се осети во Ченто изгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom