ЗЕМЈОТРЕС!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
како се напалија сите :pos: ке има казнени ми стое ;)
А мене ми стое дека тука ќе се збогуваме со твојата форумска кариера. Па и уште пријавил навреди над него, деца доени со осиромашен ураниум...

Член од
9 февруари 2015
Мислења
330
Поени од реакции
537
Да те ебат сите црнци фросе банираш што реков нека ве дрме повеке да се повторе 1963 а овие што пцуат оставаш браво!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да те ебат сите црнци фросе банираш што реков нека ве дрме повеке да се повторе 1963 а овие што пцуат оставаш браво!
Абе мене и да ме ебат и да не ме ебат пак ти мозок ќе немаш, не знам што ти мења. Прај си јузери до утре, пауза ми е на работа, таман кафево со занимација.

Z

zlaki

Гостин
јас кажав еднаш ама ајде..се додека безбожникот груевски не се смени нема да имаме бело видело...ете денес со СЈО и ОП трес-земјотрес.
еве како функционираат модерните односно нормалните земји кога е во прашање катастрофи..
Гувернерот Џери Браун одобри закон со кој е развиен систем за предупредување на граѓаните. Предупредувањата ќе ги добиваат граѓаните на своите мобилни телефони, преку радио станици и други уреди.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetail?title=&id=11782e87-6730-453d-84e3-e8b48e37504d

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Каде бе земјотрес? Па уште и два..бев станат тоа време ама не се осети во Ченто изгледа.

Kajgana Shop

На врв Bottom