- Член од
- 27 октомври 2017
- Мислења
- 748
- Поени од реакции
- 1.126
Чудно е што не е зона на земјотреси, а сепак беше мавната од 7.7 земјотрес
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И нас за тебеМе заболе КУРОФФФФФ за земјотресот у Мјанмар брат, искрено да ти кажам
Земјотрес не е регистриран, распрашај се по комшии да не дупчел некој и не ја исклучувај можноста дека се има случено паранормална појава како на пример сопнување и паѓање на земја од страна на дебел дух поради промашување скала или две. Важно е да напоменеш кога точно временски ја забележа појавата на паднати работи, тогаш би можел да добиеш точна информација колку тежел духот. Ама дебел е секако.Сабајле излегов околу 09:15, кога се вратив имаше некој знаци на паднати работи, имаше ли земјотрес ?? или може локално во зградата некој работел со вибрациона дупчалка ?
... благодарност до членот што ме следи на секој корак и ми го поправа лапсусот на свој начин како го (не)воспитале од мали нозе, па навремено го едитирам постот за да не би имало некоја грешка на форумов!Пенисула ххахахахахахаххаа
Пенинсила е бабоооо википедиска.
Тој е превод за полуостроф.
А ти неписмена и досадна.
Не е моја, само ти кажују дека е пенинсила,полуостроф у превод.А не пенисула, лошо ти преведела како и увек тфоја едина другарка Вики.
Иначе неам бабу по дома.Не е невоспитаност да викаш некога баба.
Лолобриџида, ми ако не те викамо баба на форум,тебе уопште никој никад нема ни да те вика, зшто не постои некој си дедо, што ке се нафати да те оплоди.
Можда боље, да не се продужуе такфа лоза како тебе.
Те напуштила на време се спасила од таков изрод ко тебеИначе неам бабу по дома.
Добро и е напишано.Пенисула ххахахахахахаххаа
Пенинсила е бабоооо википедиска.
Тој е превод за полуостроф.
...само да го спомнам, еден од шесте најсилни земјотреси, 8,8 (coast of Kamchatka Peninsula in Russia’s Far East) полуостров Камчатка-