Земјотрес во Софија

Сестра ми вчера збудалела кога се случил земјотресот. Епицентарот бил некаде на 500 метри од зградата во која таа живее, па ептен ги затресел. За среќа немало никакви последици, само главоболка и страв.

Сестра ми вчера збудалела кога се случил земјотресот. Епицентарот бил некаде на 500 метри од зградата во која таа живее, па ептен ги затресел. За среќа немало никакви последици, само главоболка и страв.

Ауууууу страшно било тоа.А сабајле накај колку беше?

Вториот беше во 7:05 бугарско време (6:05 македонско) . Среќа што не бев будна за овој.

Аз вчера таман пишех пост овде кога ме разтресе :pos2:.От Пловдив сум инак.Реших на гости на роднини да идам в Софиата и веднага ни удари.На братовчед ми цело шиши с ракија се разсипа на пода оште оди като болен:helou:

Eј околу Софија има многу Македонци за нив се потрасов не ми е сеедно, ама Недев "малку" ве здрмал штом прво си пишал на Кајгана :pos2: инаку темава не е за тука за на друго место е:tapp:

Аз вчера таман пишех пост овде кога ме разтресе :pos2:.От Пловдив сум инак.Реших на гости на роднини да идам в Софиата и веднага ни удари.На братовчед ми цело шиши с ракија се разсипа на пода оште оди като болен:helou:
Баксуз си топорчо!

Вториот беше во 7:05 бугарско време (6:05 македонско) . Среќа што не бев будна за овој.

Немам ништо осетено, оти беше пиело, па после слатко спиело :)))
Ама вечерта цимерот збесна :vozbud::vozbud::vozbud:. Имаше многу луѓе пред влезовите на зградите.

auuu kolku "bugarceta" ... " samo" studenti de.... ovde na forumov...pola i + :)
neli be Sofija bese na KARPA pokrupna i deka nisto ne ja trese???? ili mi e pogresna informacijava...???

Да бе вчера не под задрма малку поќе, и сабајлето задрмало ама не сетив спиев :)

Вака ме немеше стресено.

Тоа во летото со експлозивот не беше ништо во споредба со тоа во 22 ч

Е ова с ракијата е голема штета. :vozbud:

gleda gospod:) koj na drug grob mu kopa sam ke padne vo nego.zatoa bulgarcinja podaleku od makedonija.taa e samo na makedoncite

ајде следна е грција нека ја здрмаат и неа малце

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom