Saladin
被爆者
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.804
- Поени од реакции
- 13.742
СпаЈдеР напиша:Бананите ги обожавам недозреани :je:
Се сложувам со ова. Повкусни ми се бананите кога се недозреани
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СпаЈдеР напиша:Бананите ги обожавам недозреани :je:
Јас обожавам недозреани банани,како и јагоди...има и мн други овошја што ги сакам недозреани ама сега не ми текнуе....кога ќе ми текне ќе допишам:smir:<mengele> напиша:Znaci site ste jadele samo zeleni ili nedozreani slivi i kajsii,temata e sto da vi kazam,prvo koga vidov mislev nesto salati no ova e nesto posebno.
Pa normalno samo tie se dve ovoski koi mozat da se jadat uste koga se zeleni nema valjda japonski jabolki,krusi,kalinki,smokvi,cresi,visni,grozje,mandarini i da ne redam uste, potocno 99 posto od ovoskite vo MK koi samo zivotnite gi jadat zeleni i nedozreani.
Spajder temata e zeleni a ne nedozreani,i aj neka ti tekne uste nekoe ovosje.СпаЈдеР напиша:Јас обожавам недозреани банани,како и јагоди...има и мн други овошја што ги сакам недозреани ама сега не ми текнуе....кога ќе ми текне ќе допишам:smir:
Samara напиша:Со темава сакаф да кажам ,зелено, во смисла на недозреано, а неколку пишале зелени јаболки....Не мислев на бојата :icon_conf
Spajder temata e zeleni a ne nedozreani,i aj neka ti tekne uste nekoe ovosje.
Ги сакам оревите зелени, младиА иначе имат овде Охрид едни ко сливи* ПЕТРОВКИ ги викаме.
*всушност и сливи и се![]()