Здраво пријатели! Ми треба вашата помош за македонски!

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
Од Штип беше девојката, до ден денес се каам што ја запознав, а пази не ми беше ни девојка, туку на братучед ми....полоша личност во животов не сум запознал, ептен лошо име за штипјанки остави цурата...на сите им посакувам да бидат подалеку од такви!!
Таа девојка имала нос, нели? Дали тоа значи дека оставила лошо име за сите девојки со нос? :rolleyes:

А на некој му било досадно у недела попладне, па нема попаметна работа отколку да тропа глупости по форуми.
Значи не се зеза човекот, стварно е од Турција, стварно се зачленил за да си го вежба македонскиот, а тие што немаат што да кажат на темата, нема зошто да коментираат.
ЏинЏер пријателка ви благодарам за мене ме заштитиш :) ти добро имаш :) iyi ki varsın arkadaşım ;)

welcome to the jungle called Macedonia
се најдобро ти посакувам. ако идеш накај скопје, пиши, ќе те дружиме
ви благодариме за мене посакуваш :) точно кажиш. ако ке дојдам во скопје ќе биде подобро :)
--- надополнето: 2 декември 2012 во 21:02 ---
Rica ederim. Biraz sinirlendim, ama onemli bisey degil :)
ЏинЏер ти ангел си :) sen meleksin :) кога би бил пред години запознаме затоа сè ќе биде беше поубаво :)

Таа девојка имала нос, нели? Дали тоа значи дека оставила лошо име за сите девојки со нос? :rolleyes:
Ок претерав со генерализирањето можеби :) Бар мене ми остави лошо мислење, пријателот нека си проба среќата :)

Ок претерав со генерализирањето можеби :) Бар мене ми остави лошо мислење, пријателот нека си проба среќата :)
Ете така :) се извинувам што се вмешав, ама генерализирање ненормално мразам, затоа едноставно морав да реагирам :)

oramakomaburamako :) ti gledaw bese recep ivedik :D recep ivedik izlemissin modaratör :) super giriş yaptın foruma :D супер правиш влез на форум :)

А на некој му било досадно у недела попладне, па нема попаметна работа отколку да тропа глупости по форуми.
Значи не се зеза човекот, стварно е од Турција, стварно се зачленил за да си го вежба македонскиот, а тие што немаат што да кажат на темата, нема зошто да коментираат.

па зар има човек што не му е досадно во недела попладне?
а јас како што гледаш имав што да кажам на темава (не верувам дека е од турција) и си кажав, некој што нема што да каже, фала богу, нема ништо да каже.
а ти како тврдиш дека е од турција? да не ти е брат?
и во случај ако е стварно од турција што не оди на курсеви некаде или во живо со некого да проба да комуницира, да научи да пишува? зошто некој овде би побарал помош? како ќе му помогнеме ние виртуелно?
нели гледаш дека дечково ве дупи. :rolleyes:

браво беееееее :) супер si :) her yerde türk var ve burada var hemde moderator :D
buraya yazdıgıma çoook sevindim çooook iyi insanlarla tanıştım :) super yer burası :)

а јас како што гледаш имав што да кажам на темава (не верувам дека е од турција) и си кажав, некој што нема што да каже, фала богу, нема ништо да каже.
и во случај ако е стварно од турција што не оди на курсеви некаде или во живо со некого да проба да комуницира, да научи да пишува? зошто некој овде би побарал помош? како ќе му помогнеме ние виртуелно?
Значи не е битно како, ама знам. 100%

hej hej hej не лажам јас сум од турција ама не живеам во турција... јас живеам во штим дојди види верувај... 5 месеци тука сум...

hej hej hej не лажам јас сум од турција ама не живеам во турција... јас живеам во штим дојди види верувај... 5 месеци тука сум...
како дозна за форумов? од кај дозна одма како да работиш на форумов? да цитираш, да означуваш, да отвораш теми, а викаш не знаеш убаво да читаш и пишуваш македонски???
и ок бе ај да речеме дека ти верувам дека си од турција (y) биди си...не ќе се расправам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom