Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таа девојка имала нос, нели? Дали тоа значи дека оставила лошо име за сите девојки со нос?Од Штип беше девојката, до ден денес се каам што ја запознав, а пази не ми беше ни девојка, туку на братучед ми....полоша личност во животов не сум запознал, ептен лошо име за штипјанки остави цурата...на сите им посакувам да бидат подалеку од такви!!
ЏинЏер пријателка ви благодарам за мене ме заштитишА на некој му било досадно у недела попладне, па нема попаметна работа отколку да тропа глупости по форуми.
Значи не се зеза човекот, стварно е од Турција, стварно се зачленил за да си го вежба македонскиот, а тие што немаат што да кажат на темата, нема зошто да коментираат.
Rica ederim. Biraz sinirlendim, ama onemli bisey degil
ви благодариме за мене посакувашwelcome to the jungle called Macedonia
се најдобро ти посакувам. ако идеш накај скопје, пиши, ќе те дружиме
ЏинЏер ти ангел сиRica ederim. Biraz sinirlendim, ama onemli bisey degil![]()
Ок претерав со генерализирањето можебиТаа девојка имала нос, нели? Дали тоа значи дека оставила лошо име за сите девојки со нос?![]()
Ете такаОк претерав со генерализирањето можебиБар мене ми остави лошо мислење, пријателот нека си проба среќата
![]()
А на некој му било досадно у недела попладне, па нема попаметна работа отколку да тропа глупости по форуми.
Значи не се зеза човекот, стварно е од Турција, стварно се зачленил за да си го вежба македонскиот, а тие што немаат што да кажат на темата, нема зошто да коментираат.
Значи не е битно како, ама знам. 100%па зар има човек што не му е досадно во недела попладне?
а јас како што гледаш имав што да кажам на темава (не верувам дека е од турција) и си кажав, некој што нема што да каже, фала богу, нема ништо да каже.
а ти како тврдиш дека е од турција? да не ти е брат?
и во случај ако е стварно од турција што не оди на курсеви некаде или во живо со некого да проба да комуницира, да научи да пишува? зошто некој овде би побарал помош? како ќе му помогнеме ние виртуелно?
нели гледаш дека дечково ве дупи.![]()
hej hej hej не лажам јас сум од турција ама не живеам во турција... јас живеам во штим дојди види верувај... 5 месеци тука сум...па зар има човек што не му е досадно во недела попладне?
а јас како што гледаш имав што да кажам на темава (не верувам дека е од турција) и си кажав, некој што нема што да каже, фала богу, нема ништо да каже.
а ти како тврдиш дека е од турција? да не ти е брат?
и во случај ако е стварно од турција што не оди на курсеви некаде или во живо со некого да проба да комуницира, да научи да пишува? зошто некој овде би побарал помош? како ќе му помогнеме ние виртуелно?
нели гледаш дека дечково ве дупи.![]()
како дозна за форумов? од кај дозна одма како да работиш на форумов? да цитираш, да означуваш, да отвораш теми, а викаш не знаеш убаво да читаш и пишуваш македонски???hej hej hej не лажам јас сум од турција ама не живеам во турција... јас живеам во штим дојди види верувај... 5 месеци тука сум...