Здравко Чолиќ во Борис Трајковски на 25.12.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ви дадоа со картата ДВД?
Слушам некаде давале, некаде не давале... во Гуливер што купија им дале.
ќќ
Јас купив од Розе Веро 2 и ми дадоа ДВД. :) Исто и другарка ми што купи и она си доби...

Иначе на темава... свака му част на Здравко за издржливоста, енергијата и гласот. А богами и стасот. Секоја чест, беше прекрасно, барем јас се наполнив со позитивна енергија. Траеше повеќе од 3 саати. Одлично. Чола е мајстор! Не му требаше само на Александар Тарабунов пијан ко клен да се пентари на сцена и уште на крај пред цела сала да се бутка со полицијата...:tapp:

Ајде кажујте импресии за нас обичните смртници кои не отидовме :)

Човекот е легенда,без коментар.
Многу беше само загушливо,подобро е на отворено.

А ова стварно со Тарабунов се десило?

Да бе, јас го видов, бев на трибини баш од страната каде што го бутаа полицајците, се се гледаше. Не му требаше таква глупост.

А концертот уште еднаш ќе кажам беше феноменоменален!

А ова стварно со Тарабунов се десило?

Да бе, јас го видов, бев на трибини баш од страната каде што го бутаа полицајците, се се гледаше. Не му требаше таква глупост.

А концертот уште еднаш ќе кажам беше феноменоменален!
Што се десило со Тарабунов?

Назад една страница оди. Нешто пијан бил, се качил на сцена појма неам :)
Каде бе една страница назад? Нигде не пишува за ова... :toe:

Каде бе една страница назад? Нигде не пишува за ова... :toe:

ќќ
Јас купив од Розе Веро 2 и ми дадоа ДВД. :) Исто и другарка ми што купи и она си доби...

Иначе на темава... свака му част на Здравко за издржливоста, енергијата и гласот. А богами и стасот. Секоја чест, беше прекрасно, барем јас се наполнив со позитивна енергија. Траеше повеќе од 3 саати. Одлично. Чола е мајстор! Не му требаше само на Александар Тарабунов пијан ко клен да се пентари на сцена и уште на крај пред цела сала да се бутка со полицијата...:tapp:

Ете читај таму некаде последната реченица :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom