Зборување зад грб?!

• Креатор на темата Креатор на темата The_Red1
  • Време на започнување Време на започнување
Сите озборуваме ,некој од злоба,некој пошто некој му смета а некој за да има за што да прави муабет...Како и да е мотивот не те прави помалку виновен од другиот,затоа без лажни светци.

Тоа што го мислам ќе го речам дали зад грб пред грб на форум не е битно. Што на ум тоа друм :icon_lol:.

Тоа што го мислам ќе го речам дали зад грб пред грб на форум не е битно. Што на ум тоа друм :icon_lol:.
и добро ти е тоа? тоа што имаш да го кажиш кажи му го во лице ако имаш храброст:pos2:

Озборување. Не викам дека не ми се случило и мене да озборувам, ама тоа што го кажувам, и го кажувам и на личноста, која ја озборувам.
Додуша и не озборувам јас, само сум искрена за некои работи, но ете некои го сфаќаат како озборување.
А за личности кои водат озборувачка-шема живот, познавам и јас, и ги нарекувам сателити. Поздрав сателитчиња, во случај да си се препознаат, бидејќи се уникатни.
Тие мои сателитчиња, ги имаат сите достапни информации за секоја личност. Просто се чудам како имаат толку меморија?!? А и како не им е досадно да се мешаат во туѓи животи?!?

Успешен и своевиден виртуоз, е оној кој може да донесе одлука, одлука....што да земе здраво за готово? но, исто така и што вистински да игнорира!

Озборувачките се добри, прават да бидеме уште посовршени.
Убаво си кажа Psyside, виртуоз знае кои од озборувањата да ги прифати, а кои да ги игнорира.
Има некои зборуваат лажги и глупости, игнорирај такви.
Ама, има некои, муабетот им држи вода. Епа тие прифати ги и поправи се.

Оговараат тие шо мислат дека не се доволно добри па си набиваат самодоверба со критикување на другите.

Во фудбалот таквите луѓе кои напаѓаат зад грб добиваат црвен картон, меѓутоа реалноста е поинаква бидејќи судии за таквите луѓе сме самите ние, па осудата е релативна во зависност од нашите критериуми. Ќе излажам ако кажам дека давам веднаш црвен картон, меѓутоа после неколку такви обиди почнувам да ги игнорирам, а кога тоа не е можно ги избегнувам и не им давам значење на нивните задгрбни шушукања.

Зборување зад грб........Ме боли цеф, нека зборуваат.It comes and it goes :D

Просто невероватно.
Па вие сте обоени во лицемерие. :icon_lol:
Така функционираат работите.
Сакале неќеле.

и добро ти е тоа? тоа што имаш да го кажиш кажи му го во лице ако имаш храброст:pos2:

Не.
Фино е да си лицемер.
Стварно.
Преферирав плескање у фаца,
за риспект знаеш.
Добив цврста рака по задница
и голем среден прст.
Више јок.

најкукавичко нешто, не практикувам освен ако некој почне па присилно да ме вклучат во муабет :D

Ак дојт до то, а многу често се дешават околу мене обично менвам тема. Стварно не ми е задоволство да слушам за некој како живејт, со кој бил како бил ама ич!:smir: ... Постојат толку многу различни теми за разговор освен варијантите и приказните за луѓето околу нас.:toe:

Најпедерска работа е да те оговараат зад грб, а да е близок или се дружи со тебе...БЕД.:toe:

Најпедерска работа е да те оговараат зад грб, а да е близок или се дружи со тебе...БЕД.:toe:

Епа баш таквите највеке оговараат.Ги знаат твоите проблеми,што си правел,со кој си бил(обично за такви работи највеке се оговара)и од една обична работа се направи цела приказна за тебе.Еден си додаде свој детал друг друг детал и ете ти:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom