leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Добро што им е на луѓево,зошто првин зборуваат а после мислат.Расправаат приказни,кажуваат нешто што ниту го виделе,ниту го доживеале,трескаат глупости од ракав.Која е потребата да се каже било што во секоја ситуација,а при тоа да се нема поим од тоа што е кажано.Примери има милион на форумов,само да се пишувало или зборувало нешто.Ако каже некој дека видел марсовец половина од луѓево овде ќе одговараат на тема "раскинување со марсовец".
Не зборувам за нешто што незнам,може да прашам ако ме интересира нешто за да научам,но не оправам криви дрини ако немам доживеано.Страшно ме иритираат луѓе кој кажуваат нешто што ни во најубавите сонови не го доживеале,а ломотат без крај па дури и советуваат бе!
Вие како се снаоѓате со вакви паметњаковиќи?
Само една напомена:Немој да трупате постови за џабе на темава,а при тоа имате лепеза на глупости од ракав низ подфорумиве.Ќе мавам со црвени!
Не зборувам за нешто што незнам,може да прашам ако ме интересира нешто за да научам,но не оправам криви дрини ако немам доживеано.Страшно ме иритираат луѓе кој кажуваат нешто што ни во најубавите сонови не го доживеале,а ломотат без крај па дури и советуваат бе!
Вие како се снаоѓате со вакви паметњаковиќи?
Само една напомена:Немој да трупате постови за џабе на темава,а при тоа имате лепеза на глупости од ракав низ подфорумиве.Ќе мавам со црвени!