Збогум „Чичко Стоилко“ и компанија

• Креатор на темата Креатор на темата Таруно
  • Време на започнување Време на започнување
ама и по Загреб има трафики. Малку модернизирано по хасап систем ама ги има.

А кој кажа да нема трафики..нека си има,само на соодветно место..а не на сред тротоар или плоштад

Од сите нови градби ја избра баш онаа за која се сложуваме дека е срање (што и го напишав во мојот пост погоре). Ама стварно, како се однесувате скопјани мислам дека терминот "провинцијалец" е привилегија и чест. Дај кажете нешто да ви го исчистат градот, кога влегувам кај автобуската исто како во Дрисла да влегувам. Вие за трафики се буните...каков менталитет.

Ако не ти чини, врати се таму од каде што си дошол.
Инаку без чичко Стоилко не можам ни да го замислам градов. Многу генерации се собираа тука.

CItro, па во Будимпешта кај цитаделата полно е со трафики.

Ако не ти чини, врати се таму од каде што си дошол.
Инаку без чичко Стоилко не можам ни да го замислам градов. Многу генерации се собираа тука.
Епа сега ќе се собирате кај Гоце.

poentata e ne go rusi staroto, ama izlea proektot sk 2014 e kako zemjotresot 63 sto go spomna.

CItro, па во Будимпешта кај цитаделата полно е со трафики.

Абе остави го да видиме он да раскаже од градовиве кој ги видел. Ете му прво прашање на кого потсеќаме, ако бил сигурно ќе каже кој е сличен на нас и кај има трафики и кај нема :icon_lol:

Точно, но не треба да ја правиме насила, нешто што се случува досега. Укради нешто од еден град, нешто од друг, нешто од трет, ко копи пејст функција сме.

Copy - ЕУ
Paste - Скопје

Епа сега ќе се собирате кај Гоце.
Не е поентата на тоа само. Чичко Стоилко е многу познато местенце, симбол на едно време. Сега кога ќе го срушат него, но и се до' сега што срушија придонесуваат за Скопје да не го осеќаме како баш наше. Се' е ископирано од некаде и само натрупано.

Овој град загуби многу симболи едни од нив беа Кенан со кожните јакни и чичко Стоилко со сендвичарата ама како викаат секоја генерација има своја битка сега ќе се чекаме кај Портата,Ченто,Уставен,летниковецот.......

Е ова е PurplePuma:
2010-05-14-Buni.jpg

И што? Уште триумфалната порта да се најде некој да ја сруши па да заличи на нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom