Заѕидана глупост!

• Креатор на темата Креатор на темата Alekr
  • Време на започнување Време на започнување

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Наградата за глупост на годината дефинитивно ќе ја добие еден германски пензионер, кој сакајќи да го заѕида влезот во визбата, на крајот се заѕида сам себе.

Неименуваниот германски пензионер од Гумперда, источна Германија, сфатил дека згрешил дури откако завршил со работата. Полицијата во своето соопштение неговото дело го нарече ’прилично глупаво’.

64-годишниот Германец сакал да заштеди на сметките за греење, па одлучил да го затвори влезот во подрумот. Кога ја ставил последната цигла, сфатил дека останал заробен во подрумот.

Откако два дена поминал во подрумот, одлучил да го сруши ѕидот, но не оној кој го заѕидал, туку на соседот. Но, бидејќи со месеци бил во расправии со комшиите, во моментот кога се појавил од дупката, бил пречекан од полицијата, која сега му подготвува пријава за нарушување на редот и мирот.

Полицијата претпоставува дека не го урнал ѕидот кој го изградил затоа што бил премногу горд на своето дело за да го уништи.

хАхАхА Прилично глупавооо?Поприлично глупаво

Седел два дена и се мислел дали да го руши својот зид. На крајот го срушил на комшијата :pos2:

DieselStupid3.JPG

Откако два дена поминал во подрумот, одлучил да го сруши ѕидот, но не оној кој го заѕидал, туку на соседот. Но, бидејќи со месеци бил во расправии со комшиите, во моментот кога се појавил од дупката, бил пречекан од полицијата, која сега му подготвува пријава за нарушување на редот и мирот.

Полицијата претпоставува дека не го урнал ѕидот кој го изградил затоа што бил премногу горд на своето дело за да го уништи.

ВРВ !!! ја мислам дека глупост на векот треба да биде ова.. ц ц ц замисли 2 дена се мислел шо да праи го срушил ѕидот на комшијата шо не го сакал баш многу и на крај кривична пријава.. епа поглупава работа АМИН !!!!

Хаххаахахахаха и за ова треба ум да имаш, Некој би го кршел неговиот ѕид, некој би седел дури неговите не се посомневаат каде е , некој би плачел да го слушнат, а ЅВЕРОВ го уништил на комшијата оти неговиот сега го градел и му било неубо..... ама па се чудам кај му бил умот ко градел ... :)

Има негде линк за ваквава информација? Искрено мене ми изгледа на чиста измислица (не од оној што го постирал постов туку од било кое списание или веб страна или што и да е, што објавило ваква вест...

Има негде линк за ваквава информација? Искрено мене ми изгледа на чиста измислица (не од оној што го постирал постов туку од било кое списание или веб страна или што и да е, што објавило ваква вест...

http://www.taratur.com/node/19199

Да си ГЛУП и да се гордееш со својата ГЛУПОСТ е доблест.:zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom