Леле фала еј, среќа што пиша да не се страмиме, инаку немаше ни збор да пишам :kesa:
Иако ми беше во план да се легачам на сонце до 1 окомври, вака не се живее.Под итно барам работа, да си тргнам некој денар на страна и да не ја трпам мајка ми која е опфатена од климакс, страшна појава.
таму негде средина јули одам на одмор, охрид,тирана,драч и берн.Септември почнува вистинскиот одмор, без моите и подготвување за 2 година од мојот студентски живот.
Конечно дојде крајот!Едвај дочекав ама бидна и тоа.Летово уште утре одам Скопје, па Белград, па може Охрид и со другари негде скитање по базени екскурзии и така.Како и да е конечно дојде летото.Има да се изналежам и изнаодморам.
Стварно заврши за жал. Незнам сега што да правам, мразам безделничење цело лето, сакам да одам во школо, не дека ми се учи ама така ми беше исполнето времето.
E па мислете прајте планој што подобро да го искористите времето одма ќе летни , само да се искористи убаво
За мене уште не е завршена но за некоја недела ќе биди.
Оуу фала богу заврши многу полесно е сега,ни останува да го догледаме европсково првенство па после ке се иде на сите страни...Охрид не ми бега на крај на јули
Е сега удрете мака на радост, и на шетње до максимум, базени одмори .... Ептен ви се убави годините и јас само си воздивнувам и си се навараќам шо радости праеф коа ќе завршеше учебната година, мерачишта... Ах годините да ви ги имам, паметот да ви го немам:smir:
море... уште недела и пол... после ќе ви кажам што да прајте.... уфффф....
САКАМ ЛЕТО
МНОГУ ТОПЛО ДА Е
да се тооопааааммм... и да не ми е гајле за ништо.... а вие се чудите што да прајте....
виктораниус или како и да е.. сакаш да се мењаме на две недели?
Летово планирам многу забави и ќе одам на одмор на подолго време, не на вообичаените 10-14 дена
Сакам да работам некаде, досадно ќе ми биде 3 месеци дома...Ама знам дека ќе си надам подобра занимација
Школото заврши супер, последен ден ми ги поправија двете 4ки што требаше да ми стојат во диплома:je: :helou:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.