Заспивате со музика?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Нема шанси да заспијам со музика. Колку и да ми се спие се концентрирам на музиката и текстот и толку беше емисијата. После неможам да заспијам...

ако немам пуштено музика нема да заспијам :)

Не, ама евентуално може и тоа да се случи, цела ноќ транс на спиење а потоа сабајлето brainwashed hahahahahhaha :pos:

E како не транс добро зависи од човекот.
Ја си ставам нешо како Guns&Roses-dont cry,од Енрике инглесиас сите хитови и морално Борис Новкович и почнувам да се релаксирам и полека полека полека заспивам.(тоа е во случај да не ми дојде тоа кучето и да ми ја лизне фацата за добра ноќ:smir:)

Mojot zivot ne mozam da go zamislam bez muzika.Pogolemiot del od slobodnoto vreme go pominvam slusajki muzika.Pocesto mi se slucva i da zaspijam koga ke slusam muzika

4udno
ja ne mozam da zaspijam dodeka ne islusam 1 cel album. pa sea presmetajte kolku mi treba vreme..lol
edno cel saat lol zavisi
a naj4esto go slusam pred spienje
Three cheers for sweet revenge
pa posle zaspivam

јас па без музика нема шанса да заспам....во тишина ке се изнамачам за да заспам:)

Без музика нема шанси да запијам... си го ставам мобилниот под перница... и ми пее или So Sick од Ne-yo или Here Without You од 3 Doors Down. И ми пее до сабајлето.. така секоја вечер..:D

Без музика нема шанси да запијам... си го ставам мобилниот под перница... и ми пее или So Sick од Ne-yo или Here Without You од 3 Doors Down. И ми пее до сабајлето.. така секоја вечер..:D

ohoo kolku ti trae baterijata?
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Порано правев така, системот го местев на sleep 15, не ми менува многу затоа што заспивам во рок од две минути. :)

Јас порано повеќе прктикував заспивање со музика но сега некако од кога ми се расипа системот во соба слабо, а иначе не можам да заспијам со џез најубаво си заспивам си лав сонгс на антена 5, а тоа дека со музика полесно се заспива и дека имам посмирени сништа се согласувам, а да и да не заборавам заспивам со радио КАЈГАНА.

ја обично си заспивам вака со метал музика ама мирна.. ке си легнам ке ставам слушалките и ке си пустам метал ама мирни песни ке си одбреам и ке си заспијам утре ке си станам и ке одам на училиште и цел ден си ги пејам песните што ги слушав .. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom