Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dani^^^ напиша:Не мислев буквално..мислев што зборот кучка значи за една девојка...т.е кој нејзини карактерни особини ги истакнува..за некои кучка значи ладна девојка што не е*е никој 2% , за некои кучка е девојка што добро изглеа па неможе секој да и се приближи,за некои значи паметна девојка што другите ја гледаат како кучка ,за некои значи нешто негативно у смисла ку**а....и тн и тн...различно толкување за секоја девојка... :wink:
Goddess of Chaos напиша:Може некој да го толкува како идиотка шо не знае шо сака и се меша секаде(не мислам на тебе,без нервози)?

На тоа мислам дека циљаат кучкиве наши.Dani^^^ напиша:за некои кучка значи ладна девојка што не е*е никој 2% , за некои кучка е девојка што добро изглеа па неможе секој да и се приближи,за некои значи паметна девојка што другите ја гледаат како кучка
moTaro напиша:Би се сложила ли со тоа дека иако најверојатно немаат појма што тоа всушност значи сепак ја користат, и сакаат да се преставуваат како такви?
Dani^^^ напиша:Не мислев буквално..мислев што зборот кучка значи за една девојка...т.е кој нејзини карактерни особини ги истакнува..за некои кучка значи ладна девојка што не е*е никој 2% , за некои кучка е девојка што добро изглеа па неможе секој да и се приближи,за некои значи паметна девојка што другите ја гледаат како кучка ,за некои значи нешто негативно у смисла ку**а....и тн и тн...различно толкување за секоја девојка... :wink:
The`bItCh напиша:Добар изглед и курвински поглед.:wink:
The`bItCh напиша:Добар изглед и курвински поглед.:wink:
moTaro напиша:Според логика, значи се курви ?
Dani^^^ напиша:Курвински поглед и курва не е исто.. Првото е само една карактеристика на второто :wink:
moTaro напиша:Според логика, значи се курви ?
)moTaro напиша:Провокатори? Кои што никогаш нема да отидат до крај тогаш?

moTaro напиша:Значи, за да бидеш кучка мораш да имаш одредени предуслови.
1. Да изгледаш убаво
2. Да си секси (тело)
3. Да си популарна (што ако си првите две си автоматски)
Може ли тогаш некоја "попуна", и по непопуларна девојка на биде Кучка?
Размислувам програмерски (Мора да се дефинира све)![]()